Kasiula8989
Fanka BB :)
Bo to dosc dlugo jak plamienie po badaniu nie?
No moim zdaniem to juz nie od badania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo to dosc dlugo jak plamienie po badaniu nie?
Dziewczyny ja tak z innej beczki
Jutro mamy grilla u rodzinki, chcialam zrobic jakaś sałatkę w miare szybka i smaczną
Dajcie jakis przepis bo nie mam weny![]()
Ugotuj ryz ok. Szklanka. Ogórek zielony pokrojony w kostkę, puszka kukurydzy i szczypiorek. Przypraw pieprzem i solą do tego majonez. Szybka i bardzo pyszna.Dziewczyny ja tak z innej beczki
Jutro mamy grilla u rodzinki, chcialam zrobic jakaś sałatkę w miare szybka i smaczną
Coś się święciDziewczyny od wczoraj odchodzi mi sluz z krwia.. myslalam ze to po badaniu ,rano bylo rozowe ledwo dostrzegalne plamienie przy wycieraniu,pomyslalam ze to resztki ,a teraz tez mam plamienie.. i odszedl znow sluz z krwia.. poczekamy zobaczymy![]()
Ja wczoraj robiłam taką: ugotowany makaron (szpinakowy akurat dałam), kukurydza, szynka pokrojona w kostkę, ogórek konserwowy w kostkę, dwie łyżki majonezu, 2 łyżki jogurtu naturalnego, sol, pieprz i już.Dziewczyny ja tak z innej beczki
A już mnie oddawanie moczu nie czeka z ostatni oddałam w szpitalu po całej nocy trzymania. Akurat nie chciałam wychodzić bo nie wiedziałam czy trafię po ciemku spowrotem. Więc zrobiłam jak należy do ostatniego badaniaNo tak tylko to właśnie chodzi o te potencjalne bakterie z całej nocy. Mocz " odstaly" więcej może pokazać.
Ja pierwszy raz od dawna tak dlugo wytrzymałam bez wstawaniaTo szacun, że wytrzymałas tyleja bym nie dała rady, a i tez chyba wtedy jak się trzyma to przez noc bakterie mogą się pojawić w tym moczu, to ja zawsze „na świeżo” oddaje z rana, ja w poniedziałek idę oddać mocz i krew i już to do szpitala wyniki ostatnie
![]()
Nie zadnych narazie..@Ewka34 cos mi się wydaje, że to ten moment. A skurcze jakieś czujesz?