G
gosc12
Gość
Co się dzieje ?A ja nie wiem czy nie pojadę dziś do szpitala...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co się dzieje ?A ja nie wiem czy nie pojadę dziś do szpitala...
Co się dzieje? [emoji20][emoji20]
Co sie dzieje?
Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/Co się dzieje ?
Co się wydarzyło na tym forum?
I po porodzie dziecko chyba też jest przykurczone to powinna wejść w 56 myślisz ? Czy lepiej wziąć na wszelki wypadek większy rozmiar dodatkowo ?Moj syn ważył 3800 56 długi i 56 pochodzil ze 3-4tyg
A jakaś kawa ?Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/
Duzo ci spadlo.. masz straszne wahania tetna.. pilas kawe?Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/
Piłam już i nic :/A jakaś kawa ?
Kochana może zbadaj ponownie cukier...Dziś znów ciężko mi oddychać, powietrze łapie jak ryba, słabo mi. A niby ciśnienie i tętno ok. Chociaż rano spadło aż do 76... Gdzie ja teraz po 100-110 mam norlanie od dłuższego czasu. Ręce mi się trzesa :/
To jedz to sprawdzic ,serio, bo to bardzo duze wahania..Piłam już i nic :/
Aha to nie wiem, pewnie to przez tą pogode i burze. Jak Ci nie przejdzie kilka h, to może podjedź do szpitala lepiej :*Piłam już i nic :/