madziula92
Fanka BB :)
Powodzenia :* będzie dobrzeNa ktg skurcze niskie ale już robią się bolesne. Po badaniu, 3cm rozwarcia, wód prawie w ogóle już nie mam. Mała wazy między 3200 a 4200. Za chwilę idę na porodówkę. Trzymajcie kciuki :-*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia :* będzie dobrzeNa ktg skurcze niskie ale już robią się bolesne. Po badaniu, 3cm rozwarcia, wód prawie w ogóle już nie mam. Mała wazy między 3200 a 4200. Za chwilę idę na porodówkę. Trzymajcie kciuki :-*
Boli mocno jak na okres. To chyba skurcze ? Nie wiem , ale napiera na kręgosłup i ciągnie w dol. Mam ochotę zrobić za przeproszeniem , kupę i siku a tylko wody wylatują.Dobrze, ze pojechalas do tego szpitala dalej[emoji8] tym bardziej, ze nie masz jeszcze skurczt. Bo nie masz?
Klaudia, nie bój się ;* w końcu jakies konkretyBoje się. Wody mi odchodzą. Zbieramy się do szpitala.
Na ktg skurcze niskie ale już robią się bolesne. Po badaniu, 3cm rozwarcia, wód prawie w ogóle już nie mam. Mała wazy między 3200 a 4200. Za chwilę idę na porodówkę. Trzymajcie kciuki :-*
Trzymamy i powodzenia [emoji8]Na ktg skurcze niskie ale już robią się bolesne. Po badaniu, 3cm rozwarcia, wód prawie w ogóle już nie mam. Mała wazy między 3200 a 4200. Za chwilę idę na porodówkę. Trzymajcie kciuki :-*
Hej.. przed chwila poczulam,w zasadzie obudzilo mnie, takie puk.. dosc mocne i wody mi poszly.. nie mam skurczy.. dobrze ze mialam recznik miedzy nogami [emoji6] jedziemy do szpitala zaraz![]()
DziekiPowodzenia kochana [emoji5][emoji173]️
No i chyba czekalyscie z Klaudia żeby razem rodzic hah [emoji5][emoji3]