oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Mała narazie w porządku grzeczna jest ,śpi, je robi kupki i tak w kółko przez ten czas od urodzenia zużyłam już 4 paczki pampersów 1 tych takich małych po 22 sztDziekii :-*
Jak się czujecie ? Jak malutka ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mała narazie w porządku grzeczna jest ,śpi, je robi kupki i tak w kółko przez ten czas od urodzenia zużyłam już 4 paczki pampersów 1 tych takich małych po 22 sztDziekii :-*
Jak się czujecie ? Jak malutka ?![]()
GratulacjeMichalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15

A zrobili ci od razu tą przepuklinę?A ja na karcie po cc mam zapis że miałam ryzyko rozejscie się blizny [emoji33]
Nie. Nie było mojego ginekologa. A tylko z dobrej woli mój ginekolog mógł to zrobic. Bo oficjalnie nigdzie tego nie miałam w papierach zdiagnozowanego że ta przepuklina jest.A zrobili ci od razu tą przepuklinę?
11 sierpniaJa pierwszego synka urodzilam w 37tc z kawakiem. Teraz mlody tez pchal się szybciej na swiat i nie wrozyli mi dlugiej ciazy, a tu niespodzianka.
Na kiedy masz termin ?
Powodzenia :* :*Na ktg skurcze niskie ale już robią się bolesne. Po badaniu, 3cm rozwarcia, wód prawie w ogóle już nie mam. Mała wazy między 3200 a 4200. Za chwilę idę na porodówkę. Trzymajcie kciuki :-*
Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
Gratulacje :* :*Michalinka Gaja ur.29.07 waga 3300sn
godz. 9.15
Kumam...A istnieje możliwość, że teraz będzie ci to przeszkadzać? Czy np. Przy kolejnej ciąży to może wyjść dopiero?Nie. Nie było mojego ginekologa. A tylko z dobrej woli mój ginekolog mógł to zrobic. Bo oficjalnie nigdzie tego nie miałam w papierach zdiagnozowanego że ta przepuklina jest.