Meml
Fanka BB :)
@Vanilia120 w takim razie powodzenia!!! Pisz co tam u Ciebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też tak mam od niedawnaJa mam ostatnio. Jakby się przelewało czasem.
PowodzeniaJa dzisiaj dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie porodu z powodu tej hipotrofi. A co już zadecydują w szpitalu to się okaże na dniach. Jutro rano tam pojadę.
Spokojnie nie oduczy się jak raz dziennie podasz butlę . I to też nie powiedziane że ta butlę będzie tolerować jak spodoba jej się cycusDługo bo w środku i na zewnątrz niestety..
Piersi mi urosły chyba o dwa rozmiary, są twardsze, mleko leci samo, muszę podkładać pieluchę bo wszystko mokre. Dlatego już bym chciała do domu, wykąpałam się ale co chwilę jestem mokra ,brudna i upocona eh. Ale malutka przybrała od wczoraj 30g więc jestem zadowolona i nie zamieniłabym karmienia piersią na sztuczne za nic w świecie, to taka więź z dzieckiem , że nie da się tego zastąpić niczym innymTylko mała czasem nie umie chwycić i się denerwuje. Zastanawiam się czy w domu nie odciągać sobie od czasu do czasu i niech trochę mleka stoi w butelce. Gdyby nie dawało rady piersią to troszkę dokarmić z butelki. Czy to zły pomysł bo się odzwyczai od piersi jak podam z raz dziennie smoczkiem ? Tylko w pierwszy dzień zjadła sztuczne , a dwie doby karmimy się piersią, to może będzie coraz lepiej z chwytaniem
Ja dzisiaj dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie porodu z powodu tej hipotrofi. A co już zadecydują w szpitalu to się okaże na dniach. Jutro rano tam pojadę.
Oj to u Ciebie też hypotrofia, ile teraz waży maluszek i który to tydzień? Jeśli przepływy będą dobre myślę,ze będą jeszcze czekać tak jak u mnie.Ja dzisiaj dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie porodu z powodu tej hipotrofi. A co już zadecydują w szpitalu to się okaże na dniach. Jutro rano tam pojadę.
Powodzenia!Ja dzisiaj dostałam skierowanie do szpitala na wywolanie porodu z powodu tej hipotrofi. A co już zadecydują w szpitalu to się okaże na dniach. Jutro rano tam pojadę.