Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tylko kupiłam do karmienia na noc tzn. do spania i szpitala. Po taki do chodzenia pojadę po porodzie [emoji4] Tak mi doradziły znajome[emoji16]Ja też niestety. Kupiłam staniki z lekkim zapasem ok 1rozmiar i tak się zastanawiam czy nie będą za małe a i tak mam 80h i 80i.
Ja sprawdzałam pogodę i w dniu mojego cięcia ma byc 28 stopni niby ..Nie wyobrażam sobie porodu w taki upał. Mam nadzieję, że za 2tyg kiedy będę miała cc będzie choć trochę chłodniej. W takim upale rana gorzej się goi.
Nie wyobrażam sobie porodu w taki upał. Mam nadzieję, że za 2tyg kiedy będę miała cc będzie choć trochę chłodniej. W takim upale rana gorzej się goi.
Nie wyobrażam sobie porodu w taki upał. Mam nadzieję, że za 2tyg kiedy będę miała cc będzie choć trochę chłodniej. W takim upale rana gorzej się goi.
Ja tez codziennie mysle, ze nie chce rodzic w taki upalNie wyobrażam sobie porodu w taki upał. Mam nadzieję, że za 2tyg kiedy będę miała cc będzie choć trochę chłodniej. W takim upale rana gorzej się goi.
Mąż ma dziś i jutro wolne, chcieliśmy jechać na 2-3 dni pod namiot ale zrezygnowaliśmy. Jest 39st w cieniu. Jeszcze byśmy sobie krzywdy narobili w tym upale. Masakra jak wyszłam na balkon ściągnąć pranie już mi słabo było. Mąż zrobil zakupy glownie lody i zimne napoje i leżmy w salonie z włączona klimatyzację i nigdzie się nie ruszamy. Może wieczorkiem jak się troszkę ochłodzi pojedziemy nad morze.