Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to zależy od szpitala. W Krakowie są szpitale gdzie jedzenie bardzo dobre ale niestety tam gdzie dobre jedzenie tam opieka taka sobie.Ja pamiętam jak dostałam na patologi ciąży,, zupe jarzynowa " byly w niej dwa kawałki marchewki i dwa kawalki ziemniaczka hahahah
Przynajmniej mała przyzwyczai się do hałasuJestesmy w domku.. mala pije i spi hyhy jest strasznie duszno..
Jak przyjechalismy ,tesciowa zamiatala przed domem,prawie twarza przy ziemi.. nie podniosla wzroku i olala swoja wnuczke.. przyjechala moja rodzina z corka, zrobila swoj tv na full i teraz trzaska drzwiami.. schodzac ze schodow tez tupie mocno.. Michasia spi nie przeszkadza jej to
Jutro przyjedzie polozna ranomam nadzieje ze tesciowej nie odwali..
Zaczynam sie bac, bo widze ze jest nieobliczalna.. chyba cos z mozgiem ma :/ teraz moi poszli do sklepu ja zostalam sama w domu ale zamknelam sobie drzwi od pokoju..Przynajmniej mała przyzwyczai się do hałasu. A tak w ogóle to straszna tą Twoja teściowa....
Ty też masz z tym babskiem...Jestesmy w domku.. mala pije i spi hyhy jest strasznie duszno..
Jak przyjechalismy ,tesciowa zamiatala przed domem,prawie twarza przy ziemi.. nie podniosla wzroku i olala swoja wnuczke.. przyjechala moja rodzina z corka, zrobila swoj tv na full i teraz trzaska drzwiami.. schodzac ze schodow tez tupie mocno.. Michasia spi nie przeszkadza jej to
Jutro przyjedzie polozna ranomam nadzieje ze tesciowej nie odwali..
Wierzę , że jest ciężko i byle by się skończyło. Później też jest ciężko ale przynajmniej ma się to maleństwo do tuleniaNie da się spac na zapas, niestetyzreszta mi już coraz gorzej się spi, biodra mnie bolą i kręcę się z boku na bok, a czasem jak coś strzeli w miednicy to masakra ;o
Myślisz, że przyjdzie? Fajnie, że już jesteście w domkuZaczynam sie bac, bo widze ze jest nieobliczalna.. chyba cos z mozgiem ma :/ teraz moi poszli do sklepu ja zostalam sama w domu ale zamknelam sobie drzwi od pokoju..
Już 6 dni? Szok jak ten czas leciWierzę , że jest ciężko i byle by się skończyło. Później też jest ciężko ale przynajmniej ma się to maleństwo do tuleniamoja jutro już kończy 6 dzień
zaraz Ty będziesz odliczała tygodnie swojego dzidziusia :*
Nie wiem.. poprostu sie boje.. druga sprawa jestem juz tak znieczulona i mam dosc tej baby,ze obawiam sie,ze cos jej zrobie.. serio.. a jestem do tego zdolna :/Myślisz, że przyjdzie? Fajnie, że już jesteście w domku. Michasi wyniki ok?