reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hello

Chyba Was po weekendzie nie nadrobię. U mnie weekend bardzo kiepski cały czas mnie mdliło [emoji17] ale obstawiam,że jeszcze jakieś dwa tyg i będzie lepiej [emoji4]

KatiNails, jak Ty się kochana czujesz - leki pomagają czy dajesz radę bez ?

Thisjuss, gratulacje [emoji4]

Wiola1985, kiedy będziesz w PL - straszne to że nawet nie zrobili Ci żadnego USG [emoji17]

Oliwiapartycja, jak torcik - smaczny wyszedł [emoji4] Ja też ostatnio mam wahania nastroju i potrafię z byle czego płakać aż nie poznaje siebie [emoji4]

NowaNatka, mi po ciazy strasznie zęby się posypały aż byłam w szoku bo wszystkie miałam zdrowe a nagle dodawałam takich boli że nie mogłam określić który mnie boli i leczenie kanałowe oczywiście [emoji17]

Zanka200389, pewnie apetyt na kawę wróci wraz z urodzeniem dzidziusia [emoji4]

Kotek92, jak masz takie objawy od razu pędz na IP nikt Cię z tego powodu nie wysmieje masz prawo się martwić. Jak się czujesz ?

Moniana, każdy maluszek rośnie swoim tempem na pewno nie masz się czym niepokoić [emoji4]

Anulka1991 kciuki zaciśnięte będzie dobrze [emoji6]

Odnośnie seksu - mi libido spadło do zera.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Katinails to ważymy teraz tyle samo [emoji6] tylko ja wyższa jestem i jak na razie jestem 4 kg na plusie, co mnie wcale nie martwi. [emoji6]

Powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji5]️

Late92 dobrze, że już się lepiej czujesz. [emoji5]️

Mi wzrosło libido w ciąży. [emoji41] Nie narzekam na to [emoji1]
Mi na nowo przyszła ochota na kawę [emoji4] tylko nie piję jej więcej niż 1 dziennie.

@Madziula27 leki :( dzisiaj do 11 wytrzymałam bez, ale znów odruchy na wymioty :( i wzięłam.
@elisse to Ty też szczypiorek

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja dziś będę wyrodna matką i po przedszkolu młodego zabieram do McDonald's... Mąż dostał wczoraj od mamusi cały słoik bograczu, żeby żona się przy garach męczyć nie musiała [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry