Paulana
Fanka BB :)
Ja tak samo, humor z dnia na dzień coraz gorszy. Na kiedy masz termin? Ja na środę. Od czasu do czasu lekko poboli mnie brzuch jak na okres ale to wszystko :/
Na 7.08. jak nie urodzę to 9go mam jechać do szpitala.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak samo, humor z dnia na dzień coraz gorszy. Na kiedy masz termin? Ja na środę. Od czasu do czasu lekko poboli mnie brzuch jak na okres ale to wszystko :/
Wytrzymaj jeszcze trochę , ja tydzień przed terminem czułam się dobrze, praktycznie nic nie bolało. Wszystko ustąpiło. A w sobotę odeszły wody. Nawet się nie spodziewałam. A Ty kiedy kończysz 40tc ?
Zobacz załącznik 885220
Po co mi szpitalny wózeczek jak wole u mamy na łóżku od wczoraj [emoji16][emoji16][emoji16]
Może jesteś w tych 5% ciąży które sa w terminie rozwiązane i wszystko przyjdzie z zaskoczenia. Ja mam z USG na 9 termin z om na 14 i narazie też jakoś tak bez szału. Coś tam czop odchodzi ale bez krwi, coś tam skurczy ale też bez szału jednak mimo wszystko liczę że najpóźniej 14 urodzęNa 7 go mam termin. Już staram się być aktywna ale jest tak ciężko że więcej siedzę czy leżę niż chodzę.
Tu wyszły mega jasne, a ma takie ciemniejszy blond[emoji16]Szybko zlecialoon ma tako blond wloski?
![]()
Super wyglądaszTydzień po porodzie [emoji33] Zobacz załącznik 884967
Czuje sie ok tylko tylek boli i macica bo sie obkurcza ale tak w miare jestem na chodzieGratulacje!Jak poród? Jak się czuje mama?
![]()
Na 7.08. jak nie urodzę to 9go mam jechać do szpitala.
Wszystko ok czuje sie dobrzeŚliczna gratuluję ☺ i znowu dziewczyna ☺
Jak się czujesz?