Biedroneczka10
Fanka BB :)
A to zależy od szpitala u mnie szwy ściągają w szpitalu jeśli nie są rozpuszczalne.Z tego co wiem szwy jeśli są nierozpuszczalne zdjemuje także sam ginekolog przy normalnej wizycie. Nie musisz do szpitala jechać z tym.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to zależy od szpitala u mnie szwy ściągają w szpitalu jeśli nie są rozpuszczalne.Z tego co wiem szwy jeśli są nierozpuszczalne zdjemuje także sam ginekolog przy normalnej wizycie. Nie musisz do szpitala jechać z tym.
@Bajunia moje gratulacjeSzybko się to rozkręciło u Ciebie
A Piotruś duży chłopiec
Buziaki dla Was, niech Synuś zdrowo rośnie :*
Kochana!! U mnie się nic nie dzieje, więc sama nie zostanieszU mnie termin na 23 sierpnia, ale nie nastawiam się na poród w / lub tym bardziej przed terminem
Ja może powinnam się przenieść na forum wrześniowych mamusiek
Kochana, nie płacz bo musisz być teraz silna dla siebie, Mamy i dla Alicji. Lekarze często "straszą" pacjentów, żeby ich zachęcić do działania i żeby sobie nie odpuszczali tematu. Moja Mama miała późno zdiagnozowanego raka szyjki macicy i jakby to nie zabrzmiało żyje i ma się bardzo dobrzeKonkretna diagnoza, odpowiednie leczenie i będzie dobrze
Bądź dobrej myśli i wspieraj Mamę - na pewno teraz tego potrzebuje. A Alicja niech będzie motywacją dla Ciebie i dla Babci :* Trzymam za Was kciuki :*
Ale czasy inne kochana :*
U nas tylko te wystające dwie petelki przed wyjściem odcinaja co są po bokach. Reszta się rozpuszczaA to zależy od szpitala u mnie szwy ściągają w szpitalu jeśli nie są rozpuszczalne.
Mi w terminie też nic się nie działo , nastawiona byłam na wywołanie tydzień później. Położyłam się spać i wody odeszlyNie jestem tego taka pewna właśnie bo nic się nie dzieje![]()
@klaudiaa975 trzymam kciuki za mamę. Diagnoza szybko postawiona, więc szybkie leczenie i będzie dobrze. Dużo siły dla Was kobietki!!!
Kiedy się one rozpuścic powinny ? U mnie jedna nitka odchodzi pomału. A niby rozpuszczalne mam :/U nas tylko te wystające dwie petelki przed wyjściem odcinaja co są po bokach. Reszta się rozpuszcza![]()
Śliczna dziewczynka. Jaka opalonaMarta właśnie chrupie marchewkę. Zaraz powinien jej wypaść 2 ząbek. Juz się ledwo trzyma. Dzisiaj byliśmy na kontroli z uszkiem i juz wszystko zdrowe. W sobotę może już iść na swój kurs pływania.
Zobacz załącznik 885657