Late92
Zaangażowana w BB
Przykro mi wiem co czujesz, bo też to przeżyłam..Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, niestety muszę Was opuścić bo nie będę sierpniowo mamażyczę wam wszystkim powodzenia
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi wiem co czujesz, bo też to przeżyłam..Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, niestety muszę Was opuścić bo nie będę sierpniowo mamażyczę wam wszystkim powodzenia
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, niestety muszę Was opuścić bo nie będę sierpniowo mamażyczę wam wszystkim powodzenia
Bardzo mi przykro.Wiem jak boli taka strata.
Przytulam baaardzo mocno..
Gratulacje szczególnie. Ja tak chciałam. Od Zakończenia 3 miesiąca do 13 miesiąca życia się staraliśmy. I teraz przez nie więcej jak pół rokuHej u mnie dwa testy pozytywne dziś wizyta u lekarza:-) 4 miesiące temu urodziłam cudownego synka, a teraz to ciaza z zaskoczenia![]()
Ja z dnia na dzień czuje się coraz gorzej. Mdłości ciężki żołądek i zmęczona. Wszyscy mi mówią że słabo wyglądam.....
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na szczęście lubię swoją pracę i chociaż stresu trochę bywa to chce pracować aż do czerwcaJestem mega zmęczona... codziennie od około 14 się snuję po miejscu pracy....
i wszyscy mnie denerwują![]()
Ja na szczęście lubię swoją pracę i chociaż stresu trochę bywa to chce pracować aż do czerwca
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak mam.Czesc dziewczyny.
Zapisalam sie do lekarza i czy wy tez tak dlugo czekaliscie na wizyte do swojego lekarza bo ja az rowny miesiac na 12.01.. i zaraz chyba sie przejde i gdzies inndziej zaspisze bo zglupieje..
Ja mialam cukier podwyzszony w drugiej ciazy. I musialam byc na diecie i kontrolowac cukier..
Dziewczyny czy wy tez tak macie badz mialyscie ze po zrobieniu testu nadal chodzilyscie do lazienki co chwile i sprawdzalyscie czy okres nie przyszedl.. ja tak mam.. i chyba wariuje.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom