Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak słodkoMy tak wypoczywamy [emoji173]️
Nie mogę się napatrzec jaka ona malutka [emoji33]
Ale już nadrabia ciałka [emoji7]Zobacz załącznik 885936
Nawet mniejsze [emoji33][emoji23]Jak słodkojej plecy i pupka są jak twoja dloń
![]()
Jaka ona słodka jest, taka kruszynka :*My tak wypoczywamy [emoji173]️
Nie mogę się napatrzec jaka ona malutka [emoji33]
Ale już nadrabia ciałka [emoji7]Zobacz załącznik 885936
Prawda, że pięknieOoo widzę że takie samo imię jak u mnie![]()
To teraz trzymam kciuki, żeby poszło szybko! :*Witam się w dniu mojego terminuale los jest przewrotny. Gdyby ktoś mi powiedział że się dokulam do takiego momentu to bym nie uwierzyła
![]()
Ja tez coraz częściej chodzę do wcU mnie dziś pochmurno ale nadal gorąco.. Udało mi się przespać prawie całą noc
Od wczorajszej wizyty czuję ucisk w krzyżu i ciągłą potrzebę wizyt w wc i jak się już zbiorę to leci kilka kropel [emoji14]
Dziwnie się czuję z tym że niby mój termin z nieregularnej miesiączki był na 3 sierpnia a jeżeli trzeba będzie u mnie wywoływać poród to mam się zgłosić 30 sierpnia...
Ale nie chce tego bo mój ma urlop od 18 sierpnia i marzy mi się data na urodzenie 16 sierpień![]()
No to niezle przesunięcie - prawie o miesiąc . Mi sie cos wydaje , ze urodzisz do połowy miesiąca czyli cos pomiędzy . Mi tez ostatnie usg wg wymiarów przesunęło z 10 dni termin , ze niby 30 sierpnia - to juz w ogóle inny znak zodiaku jakby coU mnie dziś pochmurno ale nadal gorąco.. Udało mi się przespać prawie całą noc
Od wczorajszej wizyty czuję ucisk w krzyżu i ciągłą potrzebę wizyt w wc i jak się już zbiorę to leci kilka kropel
Dziwnie się czuję z tym że niby mój termin z nieregularnej miesiączki był na 3 sierpnia a jeżeli trzeba będzie u mnie wywoływać poród to mam się zgłosić 30 sierpnia...
Ale nie chce tego bo mój ma urlop od 18 sierpnia i marzy mi się data na urodzenie 16 sierpień![]()