Oby [emoji120] gorzej jak zaraz zasnę, obudzę sie rano zdziwiona ze dalej nie urodziłam [emoji23]
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Trzeba byc dobrej myśliOby [emoji120] gorzej jak zaraz zasnę, obudzę sie rano zdziwiona ze dalej nie urodziłam [emoji23]
Trzeba byc dobrej myślicos sie rozkreca?
Trochę co 7-8 na zmianę z 10-11, po kąpieli nie wyciszyło sie totalnie wiec pocieszam sie ze może jeszcze jest nadzieja [emoji3]
GorzkaPomarańcza
Czyli nie ma wyjscia, to juz musza byc porodoweTrochę co 7-8 na zmianę z 10-11, po kąpieli nie wyciszyło sie totalnie wiec pocieszam sie ze może jeszcze jest nadzieja [emoji3]
G
gosc12
Gość
Dziewczyny, jestem w tym temacie zielona więc pomożciemam pytanie co do przewijania. Czy przy każdej zmianie pieluszki smarujecie pupke jakimś kremikiem/maścią? I jakich kosmetyków do tego celu używacie?
Ja przy każdej zmianie smaruje maścią pośladkowa. Zostala mi jeszcze ze szpitala. Żałuję , że nie wzięłam recepty lub nie poprosiłam o dodatkową bo jest na prawdę fajna. Jak się skończy to będę używała bepanthenu a sudocrem doraźnie przy czerwonej pupie.
Czyli nie ma wyjscia, to juz musza byc porodowea zwieksza sie ich intensywnosc?
Wydaje mi sie ze tak, te są już mocniejsze niż te kilka godzin wcześniej.
Plecy już mi wysiadły, mam wielka nadzieje ze już blizej jak dalej [emoji25]
martini87
@karkula309 @Maljan @miloscwczasachpopkultury a który bepanten używacie ten zwykły czy extra? Możecie wrzucić zdjęcie?
@Karokao @Vanilia120 powodzenia, szybkich porodów
@Karokao @Vanilia120 powodzenia, szybkich porodów
GorzkaPomarańcza
Czyli jak sie przebudze w nocy to bedziesz pisac, ze jestes juz na porodowceWydaje mi sie ze tak, te są już mocniejsze niż te kilka godzin wcześniej.
Plecy już mi wysiadły, mam wielka nadzieje ze już blizej jak dalej [emoji25]
Czyli jak sie przebudze w nocy to bedziesz pisac, ze jestes juz na porodowcesuper
Hahaha[emoji3][emoji3][emoji3]
reklama