Ja tez jeszcze się trzymam, wizyta o 11 ciekawe co powie, bo ostatnim razem 3 tyg temu, stwierdził ze możemy się już niespotkac, a tu zrobie mu niespodziankęJeszcze trochę nas tu jest ;P
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez jeszcze się trzymam, wizyta o 11 ciekawe co powie, bo ostatnim razem 3 tyg temu, stwierdził ze możemy się już niespotkac, a tu zrobie mu niespodziankęJeszcze trochę nas tu jest ;P
Ja będę ,dzisiaj w nocy skurcze regularne co godzinę hahahaJeszcze trochę nas tu jest ;P
Moja pierwsza tez nie tolerowala pampersa ,i widzialam ze Michasia tez ma po nim czerwona pupke.Natalka moja na początku też nie mogła używać pampersa ani pieluch ani chusteczek. Zmieniłam mu już na te z Lidla i już widać poprawę.
Właśnie te pieluchy pampers dlatego są takie miękkie i pachnące że mają w swoim składzie jakąś chemię której moje dzieci nie tolerują
Z resztą nie tylko moje skoro położna w szpitalu od razu mówiła że to pieluchy.
No właśnie dlatego nie robiłam żadnych zapasów niczego bo później jak wyjdzie uczulenie to co z tym zrobić. Koniec końców mam.paczke pampersów z Rossmana i jedna kupiłam i tyle. Tak samo mało chusteczek.Moja pierwsza tez nie tolerowala pampersa ,i widzialam ze Michasia tez ma po nim czerwona pupke.
Natalka moja na początku też nie mogła używać pampersa ani pieluch ani chusteczek. Zmieniłam mu już na te z Lidla i już widać poprawę.
Właśnie te pieluchy pampers dlatego są takie miękkie i pachnące że mają w swoim składzie jakąś chemię której moje dzieci nie tolerują
Z resztą nie tylko moje skoro położna w szpitalu od razu mówiła że to pieluchy.
Oni tak sobie mysla, a tu dupa bladaJa tez jeszcze się trzymam, wizyta o 11 ciekawe co powie, bo ostatnim razem 3 tyg temu, stwierdził ze możemy się już niespotkac, a tu zrobie mu niespodziankę![]()