Kasiula8989
Fanka BB :)
A powiedz mi jak ten stan zakazenia ci sie objawia? Bo mnie tak swedzi troszke i pali,ciagnie itd ale to myslalam ze sie goi po prostu :/
Oj jak pali to ja bym poszła do lekarza albo pokaż położnej jak jeszcze przychodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A powiedz mi jak ten stan zakazenia ci sie objawia? Bo mnie tak swedzi troszke i pali,ciagnie itd ale to myslalam ze sie goi po prostu :/
Rumienia nie mam ,obrzek np jest troszke spuchniete na tym kawalku tylka, ale moze tak ma byc.. bo generalnie swedzi mnie kolo lechtaczki tam przy dziurceNie masz obrzęku i rumienia?
Mnie cięcie po cc swędzi bo się goi.
Ale palić to chyba nie powinno
Powiem w poniedzialek jak przyjdzie,chyba ze przejdzieOj jak pali to ja bym poszła do lekarza albo pokaż położnej jak jeszcze przychodzi![]()
Też uwielbiamale Kamil nie będzie miał miejsca jak wróci i tylko tym się martwię [emoji23]
Napisałaś cytuję: "Mnie już nic nie boli [emoji4] zależy od częstotliwości pielegnacji wszystkiego i ruszania się, a nie leżenia itd [emoji4]" czyli wprost napisałaś, że wg Ciebie twoje gojenie a moje zależy od częstotliwości mycia... nie byłp tu żadnej rady dla mnie. A teraz robisz pokrzywdzoną z siebie. A może to mi powinno się zrobić przykro a nie Tobie po takim tekścieNastępna.. dobra żegnam kobitki. Jak spadnie poziom hormonów po ciąży (albo i nie) to może i się dołączę kiedyś do dyskusji. Bo niemile jest to jak wy skaczecie teraz do mnie i osadzacie mnie a ja chciałam dobrze i nic złego nie miałam na myśli. Ale płeć żeńska tak ma niestety, dopisuje sobie swój scenariusz.
No ja z pierwsza tez zmienilam i sudocremem robilam a teraz tylko zmienilam na rossmanowskie fit&fun 1 i dady i jest juz okiMój to oprócz czerwonej pupy to miał aż takie grudki wyczuwalne pod palcami na pośladkach. Ale założyłam te z Lidla na zmianę z dadą plus sudocrem i teraz super.
O kurcze to faktycznie słabo. Te lupilu z Lidla masz? Ja czekam az się paczka skończy bo sztywne strasznie i mnie denerwują. U nas pampers bez problemu. I te białe i zielone. Ale chce jeszcze bambusowych spróbować.Mój to oprócz czerwonej pupy to miał aż takie grudki wyczuwalne pod palcami na pośladkach. Ale założyłam te z Lidla na zmianę z dadą plus sudocrem i teraz super.
To może pokaż położnej faktycznie.Rumienia nie mam ,obrzek np jest troszke spuchniete na tym kawalku tylka, ale moze tak ma byc.. bo generalnie swedzi mnie kolo lechtaczki tam przy dziurce