reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A powiedz mi jak ten stan zakazenia ci sie objawia? Bo mnie tak swedzi troszke i pali,ciagnie itd ale to myslalam ze sie goi po prostu :/
To u Ciebie pewnie sie goi :* ja miałam tak że od soboty do poniedziałku fajnie już śmigałam, w miarę nawet siedziałam na miękkim. A we wtorek zaczęło mnie strasznie tam boleć, tak że mnie pokrzywiło, nie mogłam chodzić, siedzieć, przekręcać się. Do tego zauważyłam, że to cięcie na pośladku się tak rozszerzyło jakby i mam stamtąd taką wydzieline ala ropną. Później potwierdziła to położna, że coś się tam wdało. A później pojechałam do lekarza ;)

Z nieco innej beczułki :) zobaczcie co mój planowy szpital wrzucił wczoraj na swój funpage:) ponoć nowy nabytek do dyspozycji rodzących... porodowek jest chyba 5 więc takie jedno "łóżko" to i tak niewielka szansa na poród w tym... Niemniej wygląda ciekawie. Nigdy takiego nie widziałam
Wygląda jak fotel tortur.

A jeszcze mam pytanie do dziewczyn które były nacinane w poprzednich ciążach i teraz też. Oni to nacinają w tym samym miejscu co wcześniej? Zastanawiam się czy będę miała nowa blizne czy to się starają w tym samym miejscu?

Ja na podstawie zdjęcia ze spaceru stwierdziłam że jest ubrana ciepło ale tak jak mówię skoro jej to odpowiada to czemu nie. Mój by pewnie płakał w kocu takim ciepłym bo sam się wykopuje nawet z cienkiego rożka. A na noc w pajacu tym bardziej by nie spał [emoji16][emoji16] ubieraj jak chcesz ja ci tylko dałam przykład różnych organizmów. Może źle zrozumiałysmy co napisałaś . Może jesteśmy cofnięte intelektualnie. Nie wiem nie przeczę

Wczoraj było jakoś 24 stopnie i straszny wiatr, chloniejsze powietrze i byliśmy po 20-21 na spacerze także była dobrze ubrana ;) spała jak zabita malutka i było jej ciepło. Jasne. No ja wole w pajacu, bo to jest noworodek jednak tygodniowy, który w brzuszku miał 37 stopni a w mieszkaniu jest 22 stopnie to noc wypadałoby ubrać pajaca żeby było wygodnie i nie cisnęlo nic i w miarę ciepło :) ale to już kwestia wyboru. W ciągu dnia leży tak
IMG_0832.JPG

No i dopisywanej cz.II o jakims cofnięciu nie wiem po co.. dobra miłego, ja lecę żyć życiem :) baju

Załączniki

• IMG_0832.JPG
    IMG_0832.JPG
    724,3 KB · Wyświetleń: 368
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry