Maljan
Fanka BB :)
A nie możecie w 3 jak coś? [emoji16]Kupię i będzie spać w salonie , bo na koniec sierpnia , początek września się wyprowadzamy i będzie więcej miejsca [emoji23] a malutka ze mną na łóżku haha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie możecie w 3 jak coś? [emoji16]Kupię i będzie spać w salonie , bo na koniec sierpnia , początek września się wyprowadzamy i będzie więcej miejsca [emoji23] a malutka ze mną na łóżku haha
Ja jak mialam 4 latka sama chodzilam do przedszkola, jakies 300m. Mama patrzyla przez okno. Nie patyczkowala sie z namiGratulacje kochana
Astrid wcale nie taka mała przecież do to miała jeszcze trochę czasu.
Jeszcze raz gratulacje
W styczniu skończył 7. Wrócił cały i zadowolony![]()

Moze ciut bardziej.. ale to moje odczucie,sprobuj ,to nie majatek :*Czyli jak lupilu![]()
Karolina wybacz ale czasem naprawdę można odebrać że się chwalisz . Szczególnie jak kiedyś pisałas że Bartek cię poszarpał i jakieś inne rzeczy jeszcze a później ciągle piszesz że jest idealny najlepszy itp.. no to gdzieś tu jest nieprawda bo dla mnie ktoś kto by mnie poszarpał nie byłby idealny . Oczywiście to twoje życie , twoje wybory to jedynie przykład że można odnieść wrażenie " chwalenia się " . Tak jak mówię to twoja sprawa ale skoro pisałaś o tym na forum publicznym to chyba nie temat tabu i mam nadzieję że nie dostanę po głowie że poruszylam ten temat[emoji39][emoji39]
A to nie tak źle w sumie właśnie żeby na upały były. Daj znać jak się sprawdza19.99 zł paczka. Ja bardziej myślę o nich na te właśnie straszne upały jak tak się ciałko poci.
Nie, on mnie kocha tak bardzo, ze wytrzymuje haha ja gaduła jestem to fakt, zodiakalny bliźniak a mała jest lew także on jest wodnik to daje rade. Na pewno ma mnie ochote nieraz udusić, ale jesteśmy jak przyjaciele i o wszystkim gadamy, śmiejemy się, przytulamy a i nieraz drzemy koty mega, ale to zdrowe przynajmniej jest równowaga![]()
Bo one wiedzaaaa ze jak kamila nie ma to musza malej sluzyc [emoji23][emoji23]Nieemusi obok mnie
Was też piersi tak rwa jak dziecko się budzi albo płacze ? Moment się robią twarde i czuję jak by mi ciągnęły w stronę małej![]()
Wiem, nie mogę tak nauczyć, muszę przezwyciężyć tą słodycz [emoji16]Teraz jest słodko ale jak będzie się wam gramolił do łóżka jak będzie miał 5-6 lat to już nie tak slodkostarszego tak nauczyliśmy ale z młodszym juz byłam mądrzejsza
teraz też młodej nie będę brała. Lubię spać z dziećmi, może jakbyśmy mieli duże sypialniane lóżko to inaczej ale śpimy na narożniku.
Boże jaka burza przyszła. Boje się![]()
Tak wali mocno i głośno , że chyba jeszcze nigdy takiej burzy nie przeżyłam. Jak bym była na dworze to bym się chyba zapłakala i posikala ze strachu.. o ile zaraz tego nie zrobię tu na łóżku![]()