GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
@Meml, polecam schab w sosie pieczarkowym. Dzisiaj pierwszy raz robilam i wyszedl przepyszny
Link do: Schab w sosie pieczarkowym
Link do: Schab w sosie pieczarkowym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mąż pojechał o 19. Ale dał mi buzi na do widzenia i po pupie poklepal.Wszystko będzie dobrze! Nawet nie ma innej opcji! Cały czas myślę o Was.
Mąż jest z Tobą?
Witaj kochana. Miło, że zajrzałaś do nas a co u ciebie?Witam Was kochane;* nie jestem na bieżąco ale po profilowych widze ze sporo mam rozpakowanychgratuluję; *
Przyszła sobota to juz 18sty
Wiem bo to moj termin porodu![]()
@Meml, polecam schab w sosie pieczarkowym. Dzisiaj pierwszy raz robilam i wyszedl przepyszny
Link do: Schab w sosie pieczarkowymZobacz załącznik 886943
Wyglada super! Pieczarki z Martą niestety odpadają, ale na buraczki zrobilas mi ochotę .@Meml, polecam schab w sosie pieczarkowym. Dzisiaj pierwszy raz robilam i wyszedl przepyszny
Link do: Schab w sosie pieczarkowymZobacz załącznik 886943
Ojjj jaka szkoda, a ja uwielbiam pieczarkiWyglada super! Pieczarki z Martą niestety odpadają, ale na buraczki zrobilas mi ochotę .
Grill [emoji16]Dziewczyny jskie macie pomysły na jutrzejszy obiad? Wczoraj pisałyście o lasagne i dzisiaj zrobiliśmy. Wszyscy w domu mega zadowoleni z obiadu. Mi jakoś ostatnio pomysłów brakuje.
Ja tyż[emoji23][emoji16]Mam takie same talerzeIkea rządzi
![]()
Czerwona kapustę też bardzo lubięOjjj jaka szkoda, a ja uwielbiam pieczarkito czerwona kapusta
![]()