karorek
Fanka BB :)
Ja mysle, ze na stwierdzenie, ze to corcia jest za wczesnie! Jeszcze kilka tygodni. Łatwiej jest wypatrzec synka.Może wreszcie któraś tu się pochwali córcia po wizytach..ciekawa jestem kto pierwszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mysle, ze na stwierdzenie, ze to corcia jest za wczesnie! Jeszcze kilka tygodni. Łatwiej jest wypatrzec synka.Może wreszcie któraś tu się pochwali córcia po wizytach..ciekawa jestem kto pierwszy
Czyli Piszesz Ze kolejny chlopczyk sie powoli ukazuje?![]()
Jak to co? Placki!Cześć Dziewczyny!
Witam się z Wami serdecznie, powiem szczerze, że trochę się zdziwiłam ilością stron i niestety wszystkiego nie przeczytałam (jeszcze)Mój nick jakby trochę nieaktualny bo teraz mam termin na koniec sierpnia. Obliczyłam na 26, ponieważ wiem kiedy doszło do zapłodnienia, natomiast wg daty ostatniej miesiączki to 31.08
Także dołączam do sierpniówek. Aż ciężko uwierzyć, że ostatnim razem pisałam tutaj 7 lat temu...
No i ten zbieg okoliczności z plackami ziemniaczanymi jest świetnyZgadnijcie co dzisiaj robiłam na obiad?
![]()
Haha

Widocznie niedoczytalam wybaczJeżeli o mnie chodzi, to nie jestem kolejna, bo już pisałam kilka dni temu, że najprawdopodobniej będzie synektutaj chodziło mi o to, że kolejne dziewczyny piszą o chłopaczkach
![]()
oliwiapatrycja wiadomo
Mam pytanie do dziewczyn, których jest to kolejna ciąża, czy może tym razem szybciej rosną Wam brzuszki? Ja mam wrażenie, że teraz to po prostu stało się ekspresowoCo to będzie do końca
![]()
zdjęcie robione przed chwilą, a co będzie zaczym urodzę jaki wielki będzie aż strach
za dużo siedzę aż krecha na brzuchu się zrobiła na sadelku