reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też się witam w dwupaku. Termin na jutro i się zastanawiam czy to będzie czy nie jutro
Dzisiejsza noc bardzo ciężką była, skurcze bardzo mocne ale nie regularne aż w końcu ustały. Jestem okropnie wymęczona. Wolałabym żeby albo coś na serio się działo albo wogole.
Rozumiem Cie doskonale. U mnie noc w noc jakieś znaki i oczywiście cisza. Męczące to jest strasznie. Tyle, że ja mam trochę więcej do terminu. Trzymam za Was kciuki!

Kochana, współczuję i się nastawiam, bo wiem że u mnie będzie to samo. Tato już w 5 czy 6 miesiacu kazał mi pić bawarke, bo jest dobra na laktacje. Ale póki co staram się o tym nie myśleć, bo jeszcze poród przede mną [emoji12] A za Ciebie trzymam kciuki. Poradzisz sobie świetnie niezależnie czy będziesz kp czy nie [emoji8] życzę, żeby się ułożyło tak jak chcesz [emoji4] Gratulacje dzielnej Mamusi [emoji8] Zosiu, witaj wśród nas [emoji4]Hehe, a długo od ustąpienia objawów nadszedł poród? Bo u mnie objawy ustały już jakis czas temu [emoji12]Powodzenia [emoji8]
Daj znać co lekarze zdecydują ;)
Jakis tydz? :*

Gienio, Kasiula8989, dziekuję że pamiętacie. U mnie w szpitalu jest jakoś dziwnie niby mam termin przyjęcia do szpitala dzis ale mam jeszcze zadzwonić o 10.00 potwierdzić bo mają podobno ogrom pacjentek i nie jest to pewne czy mnie dziś przyjmą na 10%

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry