zanka200389
Fanka BB :)
Hmmm. Dostaje sterydy na pęcherzyki plucne 4 dawki po 12h wiec dopiero po dwóch dniach będą mnie cieli. Sterydy niby muszą dać jeśli rodzi się przez Cc przed terminem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak byłam Mała i Maja widać jakieś podobieństwo!? [emoji23] Zobacz załącznik 887768Zobacz załącznik 887769
Hmmm mi nie dawali nic .Hmmm. Dostaje sterydy na pęcherzyki plucne 4 dawki po 12h wiec dopiero po dwóch dniach będą mnie cieli. Sterydy niby muszą dać jeśli rodzi się przez Cc przed terminem.
Ja dobrze się czuje , nic nie boli itp , mleczko leciKochane aniołkijak się czujesz ? Co u Was ? Dajesz radę z dwoma maluchami ?
Tyle , że ona nie zaplakuje a zaczyna płakać normalnie .. biorę ja na ręce uspkojam i odkładam. Ale wykorzystałam twoja radę, jak zaczynała płakać to glaskalam glaskalam i w końcu usnęła. U mnie na łóżku ale zawsze to coś [emoji16]
Chyba będę musiała kupić ten kinderkratf , będę miała ja ją pod ręką przy łóżku przynajmniej. Do łóżeczka mam pół metra ale jednak nie ma tej bliskości , której jej brakuje widocznie .. Zobacz załącznik 887623
Ja jak byłam Mała i Maja widać jakieś podobieństwo!? [emoji23] Zobacz załącznik 887768Zobacz załącznik 887769
SuperMy wychodzimy jutro. Wyniki się poprawiły, dziś były szczepienia, teraz obserwujemy zoltaczke. Pozdrawiamy:-)
Mi też nie. Ale to było cc na cito to też inaczej pewnie.Hmmm mi nie dawali nic .