miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Czy Waszym dzieciom w pierwszych dniach życia też ulewalo się na mocno żółty kolor???
Nie nic takiego nie miałyśmy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy Waszym dzieciom w pierwszych dniach życia też ulewalo się na mocno żółty kolor???
Trzymam kciuki ❤❤❤❤Jestem w szpitalu. O 8 odeszły mi wody. Jakoś ok. 11 byłam w szpitalu. Przyjęli mnie na oddział, ale skurcze są jeszcze nieregularne. Więc spędzę tu pewnie trochę czasu. Chciałam przyjechać, jak najpóźniej i jeszcze będę czekać[emoji852]
Jestem w szpitalu. O 8 odeszły mi wody. Jakoś ok. 11 byłam w szpitalu. Przyjęli mnie na oddział, ale skurcze są jeszcze nieregularne. Więc spędzę tu pewnie trochę czasu. Chciałam przyjechać, jak najpóźniej i jeszcze będę czekać[emoji852]
Wiesz co, czop już dawno odchodził. Skurcze mam od kilku dni... Ale takie okresowe. A dziś rano wstałam i odeszły wody. Teraz mam skurcze tylko. Fakt, że bolą coraz bardziej, ale jeszcze są nieregularne.O kurczę więc może być idealnie w termina miałaś jakieś wcześniejsze objawy czy tylko wody poszły?
Trzymam kciuki za was!
PowodzeniaWiesz co, czop już dawno odchodził. Skurcze mam od kilku dni... Ale takie okresowe. A dziś rano wstałam i odeszły wody. Teraz mam skurcze tylko. Fakt, że bolą coraz bardziej, ale jeszcze są nieregularne.
Wiesz co, czop już dawno odchodził. Skurcze mam od kilku dni... Ale takie okresowe. A dziś rano wstałam i odeszły wody. Teraz mam skurcze tylko. Fakt, że bolą coraz bardziej, ale jeszcze są nieregularne.
Moja byla naswietlana caly dzien i noc i pol dniaDziekuje wam wszystkim za miłe słowa i wsparcie w sprawie karmienia.
My dzis do wypisu a niestety u małej wyszła żółtaczka i jeszcze 3 dni naświetleń , wiec nie wychodzimy . Czy u was tez przy żółtaczce naświetlenia trwały 3 dni ,czy jest szansa na krócej ?
@Luiza. wspaniale dziewczynki , wyglądają jakby mialy juz z 3 miesiące .
@Mikasa7 ale śliczna maleńka i jakie ma włoski <3
@zanka200389 i @kasiak85 powodzenia w szpitalu , dawajcie znać co i jak .
Moja w sobote puscila zoltego pawiaCzy Waszym dzieciom w pierwszych dniach życia też ulewalo się na mocno żółty kolor???