Fiorna
Fanka BB :)
Mój tez pyta pare razy dziennie czy chce może herbatę, mi się juz śmiać chcecały czas zagaduje o seksie, a ja taka nie do konca zdecydowana juz jestem i chyba się boje
![]()
Ja po wejściu do łóżka staram się od razu zasnąć haha

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój tez pyta pare razy dziennie czy chce może herbatę, mi się juz śmiać chcecały czas zagaduje o seksie, a ja taka nie do konca zdecydowana juz jestem i chyba się boje
![]()

U nas na wieczór tez tak jest, ja z reguły wcześniej idę się ogarnac przed snem i do łóżka, a później dopiero mąż się ogarnia i przychodzi, a ja już spie oczywiścieJa po wejściu do łóżka staram się od razu zasnąć haha![]()
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jak przyjdzie położna to zapytam. A pytanie z innej beczki, dzisiaj druga doba po porodzie,a ja na normalnych podlaskich, któraś tak miała? Spodziewam się,że pewnie duże krwawienie może jeszcze wrócić ale może macicy źle się obkurcza czy coś. Chociaż polozniczo wszystko u mnie dobrze po obchodzie.
Mi nie dawali poprzednio, teraz też nic nie mówili.Hmmm. Dostaje sterydy na pęcherzyki plucne 4 dawki po 12h wiec dopiero po dwóch dniach będą mnie cieli. Sterydy niby muszą dać jeśli rodzi się przez Cc przed terminem.
Tak, już trzyTo Ty juz mialas wizyte kontrolna?![]()
Powodzenia kochanaJestem w szpitalu. O 8 odeszły mi wody. Jakoś ok. 11 byłam w szpitalu. Przyjęli mnie na oddział, ale skurcze są jeszcze nieregularne. Więc spędzę tu pewnie trochę czasu. Chciałam przyjechać, jak najpóźniej i jeszcze będę czekać[emoji852]
My wychodzimy jutro. Wyniki się poprawiły, dziś były szczepienia, teraz obserwujemy zoltaczke. Pozdrawiamy:-)
W każdym szpitalu inaczej. Musisz dopytać jak jest u Ciebie. Mi kazał przyjechać do szpitala tak 2/3 dni po terminie a w 6 dniu miałam mieć poród wywołany , ponieważ 7 dzień to sobota. Więc do tygodnia u mnie. W innym szpitalu dopiero w 10 lub 14 dniuJutro po południu mam wizytę u lekarza i mam już dostać skierowanie do szpitala ale nie znam szczegółów, nie wiem kiedy do tego szpitala będę miała się stawić jak się samo nie zacznie. Nie wiem czy to sie trzeba jakos w tym szpitalu zapisac na konkretna date czy po prostu sie przyjezdza ze skierowaniem i sie jest przyjmowanym tak od ręki? Ktoś z Was wie jak to wygląda jak sie jest po terminie?
Ja jak byłam Mała i Maja widać jakieś podobieństwo!? [emoji23] Zobacz załącznik 887768Zobacz załącznik 887769
To ja też je hurtowo pochłaniam [emoji23]Widzę biszkopty z biedronkija kupuję hurtowo
![]()