Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem czy dziękować. Boli tak samo jak poprzednie dni. Nie chce sobie już nadziei robić.@Avalia to powodzenia
Powodzenia!Dzień dobry
Jadę do szpitala. Boli......
Trzymam kciuki żeby spadało :*Nas zatrzymali z żółtaczka na poziomie 15 , wczoraj była naświetlania cały dzień i cała noc i dzis ponownie pobiorą krew do badań . Oby zaczęło spadać .
Ok dzięki :* a myślicie, że w tym termoopakowaniu może być mniej więcej tyle h ile w temperaturze pokojowej? Jeśli jest u nas dzisiaj tak koło 23 st na dworze.Mimo wszystko lepiej na świeżo :* odgrzane już będzie mogło mniej stać niż świeżo odciagniete.
Powodzenia!Ja po badaniu kolejnym tym razem przez ordynatora. Niby przy przyjęciu miałam 1.5cm rozwarcia, teraz mam 3cm. Nie wiem czy wierzę w ta różnicę ale on mówi że zaczynam rodzić. Jak nie urodze dziś to jutro oksytocyna.
Akcje skurczowa tez mam ale po badaniu lekarz sprawdzi czy robią jakieś postępy te skurcze. Jeśli tak to cięcie dzisiaj. A jak nie to jutro ostateczny termin[emoji5]...Nie wiem czy dziękować. Boli tak samo jak poprzednie dni. Nie chce sobie już nadziei robić.
A jak u Ciebie?