KatiNails
Fanka BB :)
Jaki duży, śliczny chłopak [emoji7] gratulacje :*Zobacz załącznik 888126 11.34 przyszedł na świat Leonardo. Waży 4060 i ma 53 cm. Czarna głowka jak u siostry [emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki duży, śliczny chłopak [emoji7] gratulacje :*Zobacz załącznik 888126 11.34 przyszedł na świat Leonardo. Waży 4060 i ma 53 cm. Czarna głowka jak u siostry [emoji173]️
Mojemu się jakoś bardzo nie ulewa ale w bujaku i tak trzymam go pod skosem w razie w .Eee ciężki nie jest [emoji23]
Ja to mam schize że jej się uleje i się zadławi. Niby Aleks w domu i jakby się coś działo to by mnie zawołał no ale.. Wodę puszczę nie będę słyszeć. A jak coś się będzie dziać zanim wylece z łazienki to też czas [emoji23]
U mnie drzwi też otwarte [emoji3]Ja jestem tak samo nieodpowiedzialna jak ty [emoji14] zostawiam Małego w łóżeczku i idę brać prysznic. Tylko drzwi zostawiam otwarte [emoji14]
Do czwartku już tuż tuż. A może pochodź po korytarzu czy schodach. Lepiej żebyś nie leżała plackiem i czekała na skurcze. Jak leżałam w szpitalu to dziewczyny po terminie tak właśnie robiły. Trzymam kciuki żebyś nie musiała za długo czekać. ☺Zdecydowali, ze skoro chcę rodzic naturalnie to jeszcze poczekamy ostatecznie do czwartku. Wiec tak sobie czekam i juz kota dostaję. Z mojej sali juz 3 dziewczyny urodziły. Ruch dosłownie jak na dworcu. Chcislabym to juz miec za sobą... To czekanie mnie wykańcza![]()
Już niedługo ☺ trzymamy kciuki☺Rozwarcie 7 cm
Ja tez idę pochodzić po schodach, bo zostanę tu sama![]()
To co razem uskuteczniamy schody?Haha sama nie zostanieszja mam ten sam termin i nic
![]()