Maljan
Fanka BB :)
My jutro idziemy na chrzest i musiałam lecieć kupić sobie spodnie na szybko [emoji16]Mi napewno tez, w końcu nie od prady bolą każdej nocy [emoji23] Urodze, siostra przyjedzie to zrobimy przegląd szafy, ona pewnie się ucieszy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My jutro idziemy na chrzest i musiałam lecieć kupić sobie spodnie na szybko [emoji16]Mi napewno tez, w końcu nie od prady bolą każdej nocy [emoji23] Urodze, siostra przyjedzie to zrobimy przegląd szafy, ona pewnie się ucieszy![]()
Ja tez wyglądam na moj 5 miesiąc . W poprzedniej ciąży było podobnie , miałam olbrzymi brzuch , który po porodzie schodził z 6 tyg nawet i teraz bedzie podobnieNo ja wyglądam na 5 miesiąc -swój 5 miesiąc bo patrząc na wasze fotki to tak nie wyglądałam nawet w 1![]()
GratulacjeIza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
Kasiu piękna!!! Przyjmij moje gratulacje . Jak sie czujesz ?Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
Najwazniejsze, ze udało się coś kupić. Bo zwykle jak coś się chce to nie ma w tych sklepachMy jutro idziemy na chrzest i musiałam lecieć kupić sobie spodnie na szybko [emoji16]
Nie one nie znikająTak z innej beczki. Tak sobie myślę i patrzyłam na te wątki stare majowe czy kwietniowe mamy 2018 to one znikają. I nie można ich znaleźć. To my też znikniemy z czasem?!
No już niewiele... A ja chyba mam termin na samym końcuTo już niewiele nas zostało w 2-paku![]()
Juz wiem[emoji5]Nie one nie znikają