Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulujeIza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
TakCudo![]()
gratulacje
Czyli z wagą mniej więcej trafili![]()
Gratulacje☺śliczności malutkie ☺ jak się czujesz?Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
GratulacjeIza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
A dziękuję. Czuje sie podobnie cały czas. Tzn są jakieś skurcze ale nieregularne. Boli ale zapewne nic to nie daje. Jutro skoro świt idę na oksy. Boję się że będzie bezowocnie. Zawsze tak mam że panikuje za wczasu... To wielowodzie też nie daje mi spokoju. Nawet nie wiem czym to grozi ani skąd się mogło wziąć ani tym bardziej czemu mój gin o tym nie wspominal...@Avalia jak się czujesz?
Mam tylko takie roznegliżowane zdjęcie, więc wycięłam cyce [emoji23]Po biustonosz też muszę iść. Pierwszy raz w życiu kupię bez push upu i rozmiar C.![]()
Tylko denerwuje mnie , że jedna piers jest mniejsza i widać różnicę![]()
Pokaż brzuszektak dziwnie już nie ciazowo nie ?
![]()
Gratuluję [emoji7] Ale mamy już tych dzieciaczków sierpniowych [emoji7]Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm
Odeślij [emoji14]Ja też muszę kupic sobie jeszcze ze 2 , dzisiaj mi przyszedł biustonosz fajny z Bonprix ale za duży obwod .. źle spojrzałam a te z Bonprixu są dla mnie bardzo wygodne bo mam już taki .. a ten dzisiaj co przeszedł nie wiem co z nim zrobię chyba w kosz![]()
No i Maja chyba też ma alergie na białko.. No się powiesze chyba...