KatiNails
Fanka BB :)
Właśnie zaczęła robić rzadkie kupki ze śluzem...Tez wyszlo uczulenie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie zaczęła robić rzadkie kupki ze śluzem...Tez wyszlo uczulenie?
Na razie odstawiam nabiał a Damian jutro podjedzie do apteki która ma dyżur po bebilon peptiWłaśnie zaczęła robić rzadkie kupki ze śluzem...
Na razie odstawiam nabiał a Damian jutro podjedzie do apteki która ma dyżur po bebilon pepti
To całe szczęście, że z torbielą masz już spokójDziękuję, nawet dobrze.
Zaraz będą mnie pionizować ale już siedzę i jest ok.
Cala cc trwała prawie 3godziny. Izę szybko wyjęli ale miałam dużo zrostów i z torbielą był problem. Była igromnai nie na prawym a na lewym jajniki. Ciachnęli razem z jamnikiem. Mam nadzieję, że wycięli dobry.
Mam kategoryczny zakaz zajscia w kolejną ciążę bo macica jak papier. Powiedziałam niech podwiążą ale nie chcieli, ze niby grozi im za to więzienie.
Dosłownie mi się płakać chce...O kurde to nieciekawie :/
Do 20 sierpnia mam zwolnienie i jak nie urodze do tego czasu to idę po dalsze "el kuatro" [emoji23] a ze się nie zanosi na poród to pewnie czeka mnie wizyta. No i chodzę na KTG dwa razy w tygodniu.Ty masz chyba 2-3 dni po mniea byłaś już na ostatniej wizycie u gina?
Na pewno wycieli ten co trzeba, nie martw sięDziękuję, nawet dobrze.
Zaraz będą mnie pionizować ale już siedzę i jest ok.
Cala cc trwała prawie 3godziny. Izę szybko wyjęli ale miałam dużo zrostów i z torbielą był problem. Była igromnai nie na prawym a na lewym jajniki. Ciachnęli razem z jamnikiem. Mam nadzieję, że wycięli dobry.
Mam kategoryczny zakaz zajscia w kolejną ciążę bo macica jak papier. Powiedziałam niech podwiążą ale nie chcieli, ze niby grozi im za to więzienie.
Dosłownie mi się płakać chce...
Slodziak [emoji7] ❤❤❤❤ gratulacje mamusiu :* ❤❤❤❤Iza ur. dziś o 11.28 3130 54cm