Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spok9, ja z poprzedniego porodu mam na udzieZazdroja przez to zapalenie, będę miała okropną, dużą bliznę na pośladku
Tak sobie tylko myślę czy mogę jechać gdzies dalej czy jednak do najblizszego szpitala.To zostaje jedynie jechać jak tylko coś się zacznie.
Ja pojechałam z dusznościami, a w między czasie się zaczęły skurcze i cc na cito [emoji23] a termin planowanej cc miałam dopiero na 2 tygodnie później. Tj poprzedni piątek.
Ja już w szpitalu sobie zaglądałam [emoji16] lekarka była w szoku jak jej powiedziałam, że sobie zaglądałam [emoji16]Ja nie mam odwagi zajrzeć jeszcze..
Chyba dzieciaczki podobne do siebieMoje pociechy:-)
Kwestia czy zdążysz. Ciężko przewidzieć jak szybko akcja się potoczyTak sobie tylko myślę czy mogę jechać gdzies dalej czy jednak do najblizszego szpitala.
To potrzebny jest akt urodzenia rodziców? Ja mam z początku roku, ale to już chyba nie ważnyWczoraj dostałam dokument do wypełnienia i dzisiaj przyszła ta kobieta, ale brakowało nam naszych akt znów urodzę nią i umówiliśmy się na jutro. Z Martą chyba tak nie było. Muszę Enno dopytać. Z tym wyjściem też nie wiedziałam, że tak jest.
No mam , mogłabym trójkę wykarmićTo ostro dużo masz tego pokarmuja mam wrażenie, że mam idealnie tyle ile Mały potrzebuje, bo nie mam twardych piersi. Jak nie je tak z 3h to czuję piersi, ale nie są jakieś mega twarde.
Jakie słodkie te Twoje dzieciaczki
Jakie kochane [emoji7]Jaka córka szczęśliwa [emoji7]
Mój starszak też zakochany w bablu.
Jakby mogl to by ją zacałował na śmierć [emoji7][emoji23]Zobacz załącznik 888417