Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze po dziadkach@GorzkaPomarańcza tylko nie wiem po kim[emoji23] My obydwoje blondyni [emoji16] Teraz może bardziej szatyni..[emoji16]
A nie pomyślałam właśnie, że może być po dziadkach[emoji16]mój mózg nie działa jeszcze[emoji16]Moze po dziadkachalbo wytra sie ciemne i bedzie blondyn
![]()
Michałek ślicznyMoze po dziadkachalbo wytra sie ciemne i bedzie blondyn
![]()
Tyle szczęścia ☺ gratulujęKochane ja juz po... Mała zdrowa no i duza 4600[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]... jak się ogarnę to wstawię zdjęcie. Jestem przeszczesliwa [emoji7][emoji7]
Śliczna☺Moja kruszynka [emoji8]Zobacz załącznik 888565
Współczuję... Ja dostałam na początku morfinę, potem ketonal na zmianę z paracetamolem.... tetaz tylko na paracetamolu jadę, bez tego miałabym ciężko.Poryczałam się przed chwilą ale już mi lepiej. Mleka mam malo, małej musiałam dać kilka razy mm, rana po cc zaczęła dziś pod wieczór napierda...c jak nie powiem co a pielęgniarki mają na oddziale tylko paracetamol no zajebiscie. Mąż przywiózł mi przed chwilą ibuprom i ketonal z domu jak go zobaczyłam to mi się ryczeć zachciało. No i jeszcze siku nie trzymam jak zacznie lecieć to nie mogę utrzymać. Mam nadzieję, że tak nie zostanie. Tak się cieszyłam, że dobrze się czuję a tu dupa.