• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak robię. Ale to raczej nie kolki. Póki co te sposoby trochę pomagają.

Pochwal się zdjęciami jak już będziesz miała [emoji173]️. Żałuję , że my nie poszliśmy ale już trudno :( spróbuję sama coś wymyślić. Chyba , że pójdziemy na niemowlęca sesje bo na noworodkowa już za późno ..
My dostaliśmy z naszej sesji zdjęcia do wyboru już i są przecudowne [emoji7] Pokażę Wam jak będą już gotowe obrobione :)

reklama
Ściągać i tak muszę bo mam za dużo pokarmu. Ile może stać mleko w lodówce ? 3 dni ? Wstawialyscie kiedyś taką ściągę ale nie znajdę raczej ..
No z butelki tyle zje. I tyle odciagam w 4-5 minut. A malutka przy piersi siedzi czasem z ponad pół godziny to wydaje mi się, że tyle zjada. Teraz nakarmiona, leży na mnie , usypia i marudzi , w łóżku/łóżeczku płacze .. eh .. a ja siedzę w majtkach, nawet się nie mam kiedy wykąpać. Dzisiaj mama pojechała do szpitala i powiem Wam , że jak jest ktoś do pomocy to niebo a ziemia..
Masz za dużo pokarmu bo ściągasz. I koło się zamyka. Jakby mała tylko z piersi jadła to by Ci się ilość mleka uregulowała i dostosowała do tego ile ona potrzebuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry