MalinaMalina
Fanka BB :)
Witam po dłuższej przerwie. Z radoscia informuję, że dzis o 11.10 na świat przyszedl nasz cudowny synek Aleksander. Cc waga 3560 g.
Jestem.taka szczęśliwa

Jestem.taka szczęśliwa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje [emoji173]️Witam po dłuższej przerwie. Z radoscia informuję, że dzis o 11.10 na świat przyszedl nasz cudowny synek Aleksander. Cc waga 3560 g.
Jestem.taka szczęśliwa![]()
![]()
![]()
A dicoflor jednorazowo dawać 5 kropli czy dzielić to na jakieś dawki w ciągu dnia?Tak antybiotyk dostaje z Twoim mleczkiem :*
[emoji7][emoji7]Witam po dłuższej przerwie. Z radoscia informuję, że dzis o 11.10 na świat przyszedl nasz cudowny synek Aleksander. Cc waga 3560 g.
![]()
![]()
GratulacjeWitam po dłuższej przerwie. Z radoscia informuję, że dzis o 11.10 na świat przyszedl nasz cudowny synek Aleksander. Cc waga 3560 g.
![]()
![]()
GratulacjeOlinek
A jak masz na opakowaniu?A dicoflor jednorazowo dawać 5 kropli czy dzielić to na jakieś dawki w ciągu dnia?
Gratulacje!Witam po dłuższej przerwie. Z radoscia informuję, że dzis o 11.10 na świat przyszedl nasz cudowny synek Aleksander. Cc waga 3560 g.
![]()
![]()
Dziekuje ❤❤❤ kosmicznie szybko rosnaJaka już duza dziewczynkaTe Wasze dzieci tak szybko rosną
![]()