Maljan
Fanka BB :)
Idealny opis tej minki [emoji16]Moze nasmiece,ale pokaze wam mine Michasi gdy tata ja wzial na rece hyhy jakby chciala powiedziec.. "tata jest juz kupiony i jest moj,wiec spadaj mama"[emoji23]Zobacz załącznik 889105
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Idealny opis tej minki [emoji16]Moze nasmiece,ale pokaze wam mine Michasi gdy tata ja wzial na rece hyhy jakby chciala powiedziec.. "tata jest juz kupiony i jest moj,wiec spadaj mama"[emoji23]Zobacz załącznik 889105
Kiedy Kamil wraca?Chce zobaczyć minę mojej jak ja tata weźmie pierwszy raz na ręce![]()
Śliczna [emoji7]A to mój slodziaczek:-)
No to prawda Klaudia, śliczna ta Twoja AlicjaJaka ona już fajna[emoji5] nie wygląda na noworodka tylko na starszą. Śliczny uśmiech[emoji5]
Taka mała cwaniara[emoji23][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Moze nasmiece,ale pokaze wam mine Michasi gdy tata ja wzial na rece hyhy jakby chciala powiedziec.. "tata jest juz kupiony i jest moj,wiec spadaj mama"[emoji23]Zobacz załącznik 889105
Dziękuję, juz dobrze, ale latwo nie byloGratulacje kochana ❤❤❤❤❤ jak sie czujesz?
Nie wyglada na taka placzliwa![]()
Dziękuję, Leżę po cc, ale czuję ulgę i radasc.Gratulacje ☺ Witamy Olusiu☺
Jak się czujesz?
Jutro 3 tygodnie kończyJaka ona już fajna☺ nie wygląda na noworodka tylko na starszą. Śliczny uśmiech☺