madziula92
Fanka BB :)
Nic nie mowmoj maly to chyba ze 4,5kg bedzie wazyl jak jeszcze troche posiedzi
ponad 2 tygodnie temu mial 3,5kg. On chyba chce juz tam zostac do osiemnastki
![]()
Kiedy masz się stawić do szpitala?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic nie mowmoj maly to chyba ze 4,5kg bedzie wazyl jak jeszcze troche posiedzi
ponad 2 tygodnie temu mial 3,5kg. On chyba chce juz tam zostac do osiemnastki
![]()
Mój miał nadzieje na dzisiejszy dzień, bo data ładna, ale mała nie chceNie mam dosłownie żadnych objawów teraz nadchodzącego porodu. A dziś zrobiłam tyle w domu jak już nie pamietam kiedy wcześniej
jakbym wg w ciazy nie była
Ja tez jestem ciekawa ile, mam nadzieje ze się dowiem w poniedziałek
![]()
Ja tak mialam 2-3 dni przed porodemMój miał nadzieje na dzisiejszy dzień, bo data ładna, ale mała nie chceNie mam dosłownie żadnych objawów teraz nadchodzącego porodu. A dziś zrobiłam tyle w domu jak już nie pamietam kiedy wcześniej
jakbym wg w ciazy nie była
Ja tez jestem ciekawa ile, mam nadzieje ze się dowiem w poniedziałek
![]()
Pije, zazwyczaj raz dziennie, wczoraj dwa razy nawet, ale nicMoże nasze dzieciaczki chcą być terminowepozostało nam czekać
a herbatkę dalej pijesz?
![]()
Mówisz cisza przed burza?Ja tak mialam 2-3 dni przed porodem:*
Zależy jak szybko rosnieMoże nie będzie aż tak złemoja dwa tyg temu miała 3200g, to ile teraz mogę się spodziewać? 3600-3800? Hmm zobaczymy... U Ciebie jakies objawy? Cokolwiek?
Jutro chyba wybiore sie na ktg i we wtorek po skierowanie do gina. I nie wiem jak to dalej wyglada, czy tego samego dnia musze sie stawicKiedy masz się stawić do szpitala?![]()
Pije, zazwyczaj raz dziennie, wczoraj dwa razy nawet, ale nictyle ze sobie pije [emoji23] u Ciebie tez nic? Łykasz tabletki?
![]()
Nie wiem czy dużo czy małoDziewczyny,pierwszy raz uzylam laktatora,z ciekawosci,co prawda po karmieniui wyszlo ze mnie 30ml. Trwalo to z 20-30 minut bo mam reczny.. to duzo czy malo? Mala dzis strasznie meczaca jest.. co chwile sie budzi i placze,nawet spacer byl problemem.. po sciagnieciu mleka sie delikatnie wybudzila i szukala cyca to podalam jej to sciagniete,bylam ciekawa ile wypija.. i wypila 20 ml i zasnela..
U mnie tak samoWierze.. moj tez jakos byl w szoku a tez prosilam go zeby juz nie rodzic bo boli.. ze nie dam rady.. stal twardo i mowil ze jeszcze troszke ze widzial juz wloski.. ze dam rade.. ❤