Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie [emoji23] dla mnie to akurat głupota. Ostatnio na sierpniowkach na fb był ten temat. Nie rozumiem sensu dawania sobie prezentów z okazji urodzin dziecka. W końcu dziecko już samo z siebie jest największym prezentem.Dziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Bukiet pieknych kwiatowDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Sliczniutkie te Wasze dzieciaczki Mamusie![]()
Mi dziś się śniło dziecko, tylko że to bylo dziecko przyjaciolki, ktore bylo niemowlakiem i samo siadaloi nie mogłam się nadziwić temu zjawisku
![]()
Hehe, zaproszenie mu wręczyłaś że ma się szykować?Jak nie to poleconym nadaj to jeszcze może dojdzie![]()
U mnie termin na czwarteczek, ale wtorki też lubię więc może być albo wtorek albo czwartek. Byle nie poniedziałekPoza tym ja się urodziłam we wtorek i Maz też, więc dzieć też może się urodzić we storek
ale nie poganiam, wyjdzie kiedy zechce![]()
Dobrego dnia![]()
Nie [emoji23] dla mnie to akurat głupota. Ostatnio na sierpniowkach na fb był ten temat. Nie rozumiem sensu dawania sobie prezentów z okazji urodzin dziecka. W końcu dziecko już samo z siebie jest największym prezentem.
Pytam z ciekawosciBukiet pieknych kwiatowi piekna corke
![]()
Tak, na tym samym sprzecieWow prawie 1,5kg w miesiac to naprawdę sporo, było to badane na jednym sprzęcie?
U mnie dziś zero, jedynie co to pogoniło mnie od wczoraj pare razy do toalety, ale nie łudzę się jużPrzyjdzie w swoim czasie
![]()
Ja dostałam, złotą biżuterię. A ja jemu też kupiłam zegarek z grawerem na pamiątkęDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Biegunka, co nie zjadłam to zaraz toaleta, ale nie czułam się przy tym osłabiona...Tak, na tym samym sprzecieaz bylam w lekkim szoku ale na koniec dzidzius moze najwiecej przybrac
biegunka czy normalna 2? U mnie jak przez większość ciazy zaparcia tak teraz normalnie zaczelam sie zalatwiac
![]()
Nie, i uważam że już mamy nasz wspolny prezent najcudowniejszyDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?
Ja jeszcze przed, Wiec nie wiem jak to u nas będzie. Ale myśle, ze każdej kobiecie należy się przynajmiej bukiet pięknych kwiatów (nie mówię, ze to musi być coś wielkiego) za całe 9 miesiecy noszenia dzidzi i porodDziewczyny, a dostalyscie coś od swoich mezow/partnerów po porodach?