Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja widzę jak przekręce telefon, włączyć trzeba autoobracanie ekranu no chyba ze juz masz tak ustawiony telefon :-)To czemu ja nie widzę? Wchodzę przez przeglądarkę a nie przez aplikację? Ma to znaczenie? Kurcze chyba faktycznie stara jestemi nie ogarniam suwaczkowej technologii
![]()
PierwszeGarnetka a masz już w domu dzieciątko, czy to pierwsze?
Hej chciałabym dołączyć do grupy. Jestem w 11 tygodniu ciąży, to moje trzecie dziecko, termin narazie na 14.08,ale zmienil się już po ost. usg, więc ostatecznie jeszcze nie wiadomo.![]()
Też mam w piątek prenatalne. I też liczę na dziewucheHej dziewczyny, dawno temu pisałam gdzieś na pierwszych stronach więc pewnie mnie nie pamiętacie.. U mnie coraz lepiej, mdłości coraz rzadziej, chociaż wczoraj miałam gorszy dzień i przytulałam kibelekmam nadzieję, że niedługo to złe samopoczucie całkiem przejdzie. W piątek mam prenatalne i mam nadzieję, że będę tą co przyniesie na forum dziewczynkę
mam w domu dwóch chłopaków i tak mi się marzy teraz córcia
![]()
Ja też już coś czuję od paru dni takie laskotanie od środka tam nisko, teraz właśnie trochę już mocniej ale to jeszcze nie kopniakiGratuluję dzisiejszych wizyt [emoji16]
Karorek fajnie, że znasz już płeć. Super czuć już ruchy [emoji7] Mi też się wydaje, że zaczynam coś już czuć. Z synkiem też na tym etapie czułam pierwsze ruchy.
Garnetka to będziesz mogła stroić córeczkę w śliczne sukienki [emoji1]
Yin-yang ja nic nie widzę, ale ja z App korzystam [emoji4]
Polka 33 to trzymam kciuki za dziewczynkę [emoji4]
U mnie będzie różnica wieku 5 lat i 2 lata [emoji4] córka będzie się opiekować a synek brykać z młodszym bratem/siostrą.
z synkiem dopiero w 16 tygodniu teraz już szybciej , jak ze wszystkiim chyba w drugiej ciąży wszystko szybciej przychodzi