Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja nie ulewa.Dziewczyny czy Wasze maluchy też po jedzeniu zaraz ulewaja? Nie zdążę jej podnieść do odbicia i już jest ulane.
Za dużo je?
Ja smaruje po kąpieli oliwką ☺Smaruj oliwka przed kąpielą. Mojej się łuszczyła na stopkach. Musisz uważać żeby na zgięciach nie robiły się odparzenia
Moja ostatnio też tak robiła ślę wiem że za dużo na cycu wisiała i nie zadazala trawic a mleczka dość dużo zciągnęła z cycaDziewczyny czy Wasze maluchy też po jedzeniu zaraz ulewaja? Nie zdążę jej podnieść do odbicia i już jest ulane.
Za dużo je?
Oczywiście chodzi o cyca. Nie butle. Jak dam jej w butli 50-60 ml to nie ulewa. A z cyca nie wiem ile zjada ale ulewa
Monia u mnie Maja wisi 5 Max 10 minut. Fakt faktem że ja w tym czasie z zł cyca laktatorem sporo odciagne, a dziecko odciaga więcejMoja ostatnio też tak robiła ślę wiem że za dużo na cycu wisiała i nie zadazala trawic a mleczka dość dużo zciągnęła z cyca
Dobrze że tak dużo napisałaśSorki za posta o baloniku miałam komuś odp i jak to ja się zamotalam
Tak..I to bardzo niestetyDziewczyny Waszym maluchom też się tak łuszczy skóra? Na czole , między oczkami, na powiekach, na brzuchu i w nadgarstkach i wokół kostek. Nie pamiętam, czy córka też tak miała..
U mnie tak jest. Lekarka e szpitalu powiedziała, że Michał je za dużoDziewczyny czy Wasze maluchy też po jedzeniu zaraz ulewaja? Nie zdążę jej podnieść do odbicia i już jest ulane.
Za dużo je?
Oczywiście chodzi o cyca. Nie butle. Jak dam jej w butli 50-60 ml to nie ulewa. A z cyca nie wiem ile zjada ale ulewa