Anulaa88
Fanka BB :)
Ja mam na razie tylko te jedynki[emoji16] zobaczymy co dalej[emoji85]Aa cieńsze i delikatniejsze i pewnie dlategosię bardziej 'pompuja'. Chociaż ja na tych białych pampersach tak nie widzę. Może trochę te zielone
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam na razie tylko te jedynki[emoji16] zobaczymy co dalej[emoji85]Aa cieńsze i delikatniejsze i pewnie dlategosię bardziej 'pompuja'. Chociaż ja na tych białych pampersach tak nie widzę. Może trochę te zielone
Ale zielone czy białe?Ja mam na razie tylko te jedynki[emoji16] zobaczymy co dalej[emoji85]
Trzymam kciuki kochana ❤❤❤ nie boj sie,niedlugo malenstwo bedziesz tulic ❤❤❤ :*Musza mnie ciąć, później jak dam radę napisze... Trzymajcie kciuki, boje się![]()
Link do: High Need Baby - wymagające dziecko, czyli jakie? - Wymagajace.pl - Magdalena Komsta
Tu masz prostym językiem Hajnida opisanego![]()
Współczuję![]()
Moja robi to za często [emoji16]Moja wczoraj też pokazywała pokój na ziemi![]()
A mi się wydaje że to normalne. Jak dasz mm to ci dziecko będzie non stop spało jak moje bo mm jest ciężkie i po tym szybko usypia. Jeśli by było głodne to chyba by płakało hmm?
Moja tez musi miec pieluszke na glowie [emoji23][emoji23]