monika121326
Fanka BB :)
Przyjmuje luteine i duphaston gdzies czytalam ze to moze miec wplyw ale sama nie wiem
Może akurat przez to. Ja też to i to przyjmuje. Jak prenatalne wyjdą ok.. To ja chyba pappa nie będę robić, bo to straszne nerwy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyjmuje luteine i duphaston gdzies czytalam ze to moze miec wplyw ale sama nie wiem
Wizyta w przyszłym tygodniu.... Sama nie wiem.... Staram się nie denerwować bo to nie służy dzidziusiowiZdecydujesz się. ? A mówił jakie Ci prawdopobienstwo wyszło?
Przykro mi ale myślę że będzie w porządku ;* bardzo dużo jest błędnych wynikiow..
Kiedy wizyta,?
Myślę, że nie ma się jeszcze czym martwić. Zobacz sobie statystyki tego testu. Często wychodzi źle, a dzieci rodzą się zupełnie zdrowe. Podobno NIFTY jest bardziej miarodajne
Wizyta w przyszłym tygodniu.... Sama nie wiem.... Staram się nie denerwować bo to nie służy dzidziusiowi
Ja od poczatku ciazy mam ochote na chinszczyzne, przynajmniej raz w tygodniu musi być [emoji7] [emoji7]Dziewczyny byłam dziś na chińskim jedzeniu, było przyszne ;D jtr też chyba się przyjedziemy ;P bo normalnie było mega smaczne i chyba na to miałam ochotę..![]()
Ja od poczatku ciazy mam ochote na chinszczyzne, przynajmniej raz w tygodniu musi być [emoji7] [emoji7]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdecydowałam się na pappa żeby być spokojniejsza a teraz mam mój spokój.... Szczerze żałuję że Zdecydowałam się na to badanie. Ale wierzę że u Ciebie wynik będzie okTylko 30% złych wynikow pappa potwierdza sie w przyszlosci. Az 70% dzieci rodzi sie zdrowych!pappa to tylko starystyka, moim zdaniem usg ważniejsze. Nie robilabym amnio, zainwestiwalabym w NIFTY. Dzis oddalam krew na pappa i zaczynam żałować [emoji47]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, czy Twoj lekarz ma certyfikat FMF? To jest bardzo wazne zeby interpretowal wyniki ktos kto ma duze kompetencje w tym zakresie. Tez pappa sam z siebie niewiele mowi, z tego co sie orientuje to interptuje sie wyniki w polaczeniu z parametrami z usg "genetycznego". Poszczegolne wady moga miec duze prawdopodobienstwo (czysto teoretyczne) ale w usg dziecko moze nie miec ich przejawow. Postaraj sie poszukać niezaleznego lekarza zeby to skonsultowac jak bedziesz miala wyniki na papierze.Wczoraj dzwonił do mnie lekarz z wynikami testu pappa... Na usg wszystko super a test wypadł źle... Jestem załamana![]()