KatiNails
Fanka BB :)
Nie ma zielonego pojęcia bo nigdy tego nie robiłam heheMyslalam nad tym. I chyba się zdecyduje , tylko ciężko się wiąże ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma zielonego pojęcia bo nigdy tego nie robiłam heheMyslalam nad tym. I chyba się zdecyduje , tylko ciężko się wiąże ?
Dziękuję@madziula92 Powodzenia! Wiesz którą metodą będą wywoływać?![]()
Hmm...ja próbowałam z synem nauczyć się z Youtube. Ale ciężko było. Bo to bardzo ważne żeby nic nigdzie nie było pozaginane, odwrócone. Bo wtedy nierownomiernie rozkłada się ciężar. I obciąża mały kregoslup. Także najlepiej na jakiś kurs chyba się wybrać...Myslalam nad tym. I chyba się zdecyduje , tylko ciężko się wiąże ?
A Ty przewijasz przed kamieniem? U mnie nie ma szans. Robiłam tak pierwsza noc i poszło tyle pampersow że hej. Moja w trakcie cyca robi zawsze kupę,albo przy odbijaniuGdyby Maja się często budziła to pewnie też bym z nią spała. Ale jak się budzk między 0.30-1.00 a potem 3.30-4.00 i potem dopiero 6.30. I ona nie wisi na cycu pół godziny tylko kilkanaście minut to wygodniej mi ją przebrać, nakarmić i odłożyć do łóżeczka a ja się sama wyspie [emoji23]
Tak przedA Ty przewijasz przed kamieniem? U mnie nie ma szans. Robiłam tak pierwsza noc i poszło tyle pampersow że hej. Moja w trakcie cyca robi zawsze kupę,albo przy odbijaniu![]()
Dwa tyg wcześniej na usg 3200g, przewidywana Ok 3500-3700g a tu kg więcej, coś chyba musiała złe pomierzyć, bo nie mozliwe ze tak przybrała w 2 tyg. W szpitalu dowiedziałam się pozniej, ze duza ale nie wiedziałam ile. Tylko raz miałam usg i zapomniałam zapytać...To już zaczniecie 68
No duży dzidziuś :* a nie wiedziałaś wcześniej ? Jaka wagę podawali jak byłaś w ciąży ?
Wszystko gotowe tylko Dzidzi się nie śpieszy ☺ mi jak gin zrobił masaż szyjki to wracałam od niego z regularnymi skurczami ☺ fakt miałam już połowę rozwarcia. Ale mnie ten masaż w ogóle nie bolał a był skuteczny. A przy pierwszym porodzie jak mi położna robiła masaż to myślałam że zejdę.Witam
My wczoraj byliśmy na tym ktg...naczekałam się bo przede mną były dwie babeczki które w końcu zostały przyjęte na patologie ciąży.
Mi robili 2 razy zapis bo coś tam się nie podobało ale koniec końców moja gin zbadała mnie na fotelu i okazało się że wszystko tam w środku gotowe tylko skurczy brak a to że było to Po południu to zrobiła mi tylko masaż szyjki (trzeci raz tego nie przeżyje) i w niedziele do niej na dyżur z torbami mam przyjść na wywołanie jeżeli dotrzymam![]()
To rzeczywiście .. ważne , że sprawdzili i nie kazali rodzić sn bo to już by był dramat dla ciebie ..Dwa tyg wcześniej na usg 3200g, przewidywana Ok 3500-3700g a tu kg więcej, coś chyba musiała złe pomierzyć, bo nie mozliwe ze tak przybrała w 2 tyg. W szpitalu dowiedziałam się pozniej, ze duza ale nie wiedziałam ile. Tylko raz miałam usg i zapomniałam zapytać...
Ja nie wiem jak to jest z tym konfliktem choć wiem o czym mówisz. Moje starsze dzieci miały silną zoltaczke właśnie ze względu na konflikt A Leoś zoltaczki nie miał... podobno sprawdzili w szpitalu podczas badań krwi jakiś parametr i między mną a małym konflikt nie występuje.To tak jak u nas. Dopiero teraz odkryli ze mamy z mężem konflikt serologiczny Ale nie taki podstawowy na wskaźnikach RH tylko dalej na podgrupach krwi. Dlatego każde z naszych dzieci dostawalo zoltaczke już w pierwszej dobie po porodzie a takiej juz fizjologiczna nazwac nie można.
Dlatego też my z Kinga naswietlalysmy się prawie 3 doby
No wg się tego nie spodziewaliśmy, ale dobrze ze wyszło jak wyszło, ze jednak ta cesarka była konieczna.To rzeczywiście .. ważne , że sprawdzili i nie kazali rodzić sn bo to już by był dramat dla ciebie ..