oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Chciałam poodkurzać , odłożyłam małą do kołyski i przy włączonym odkurzaczu usnęła sama . Dobry sposób na uspanie dziecka
@klaudiaa975 może spróbuj odkurzacz włączyć albo z YouTube dźwięk 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowna!Dziewczyny co myślicie o tej sukieneczce na chrzest , szukam czegoś prostego nie takich baletnic tony kokardek i tiuludo sukieneczki jakis plaszczyk czapeczka buciki , na zmiane opaska.
Czy za zwykła ?
Chrzest planujemy 14 października tylko musimy iść do księdza czy napewno ten termin można
Szukam i sama nie wiem ..Zobacz załącznik 891408 Zobacz załącznik 891409 Zobacz załącznik 891410
A cena jaka super , 45 złCudowna!
Eee zajebista cenaA cena jaka super , 45 zł![]()
Sliczna ❤❤❤Dziewczyny co myślicie o tej sukieneczce na chrzest , szukam czegoś prostego nie takich baletnic tony kokardek i tiuludo sukieneczki jakis plaszczyk czapeczka buciki , na zmiane opaska.
Czy za zwykła ?
Chrzest planujemy 14 października tylko musimy iść do księdza czy napewno ten termin można
Szukam i sama nie wiem ..Zobacz załącznik 891408 Zobacz załącznik 891409 Zobacz załącznik 891410
Ale fajne te Twoje dzieciaczki
PięknaZobacz załącznik 891125 Śpioch a mnie bardziej od szwów hemoroidy bola...
Trzymam kciuki aby sie rozkrecilo :*Dziewczyny ja byłam w szpitalu, zrobili ktg i najpierw im się nie podobało, później znowu mnie podłączyli i juz wyszlo ok. Główka bardzo nisko, badanie na fotelu bardzo bolało. Brzuch mnie coraz bardziej boli, gin kazał wziąć nospę i obserwować czy coś się dzieje. Jednak mnie nie zostawili w szpitalu,każą czekać:/
U nich widac.. ❤ a moja.. szczesliwa bardzo,ale boi sie malej, ze jej cos zrobi..Ale fajne te Twoje dzieciaczkicóra widać że szczęśliwa jak może opiekować się bratem
![]()