Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Nie daj się, wpadka jest wpadką i to nie jest przecież Twoja wina! Oboje braliście w tym udział a to że kobieta a nie facet zachodzi w ciąże nie jest Twoja winą! Jesteś częścią jego życia więc powiedz mu ze razem to zrobiliście i razem przez to przetrwacie bo jak inaczej. Myślę ze jak ochłonie po pierwszych emocjach to bedzie się lepiej rozmawiało :-) trzymam kciuki! :-)Witam powiedzialam m o ciazy jest zly powiedzial ze nie chce wiecej dzieci.Jest mi ciezko nie wiem co robic.
W tym problem ze on juz nigdy nie chce wiecej dzieci.Od miesiecy mowil ze mam brac tabletki.Nawet poszlam do lekarza I zebralam tabletki ale czekalam na okres a tu niespodzianka.Boje sie bo on powaznie podszedl do naszej rozmowy. Mam juz 2 dziewczynki 10 i 6 mieszkamy za granica dla niego jest juz jest ciezko a teraz to nawet sobie nie wyobraza.Serio nie wiem co o tym myslecHej! Nie daj się, wpadka jest wpadką i to nie jest przecież Twoja wina! Oboje braliście w tym udział a to że kobieta a nie facet zachodzi w ciąże nie jest Twoja winą! Jesteś częścią jego życia więc powiedz mu ze razem to zrobiliście i razem przez to przetrwacie bo jak inaczej. Myślę ze jak ochłonie po pierwszych emocjach to bedzie się lepiej rozmawiało :-) trzymam kciuki! :-)
To ja na pocieszenie powiem, że z drugim dzieckiem nie musi być tak samomadzia0-1 to ja ci powiem ze mam gorsze wspomnienia z laktacji bo mój mały nie chciał ssac, pokarmu troche miałam i 2,5 miesiąca siedziałam z laktatorem i godzinami sciągałam pokarm! Masakra, mam nadzieje że teraz nie będzie powtórki![]()
Mam dwie dziewczyny 5 lat i 1.5 rokuMoja pierwsza [emoji3]tez za tydzień do lekarza idę [emoji106] mam nadzieję że wszystko będzie ok. A w jakim wieku masz dzieci?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom