• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jak jej Popsika po buzi to nic się nie stanie. To przecież jak maseczka działa ☺ tylko denerwujące to że wszystko ulane. Ja dzisiaj chciałam bez stanika spać i przykleiłam sobie wkładki do koszuli. A cholera i tak cała koszula do pasa mokra i musiałam się w nocy przebierać i wdziewać chomąto..
Tez juz sie przebieralam w nocy,nie raz, bo wkladki sie przesunely i wszystko mokre bylo [emoji23]

My już powoli wchodzimy w 2 [emoji23] tzn zapas ma spory w nich jeszcze no ale. Mam dwie paczki po 144 szt to akurat [emoji23]
No my dwojeczki tez juz od jakiegos czasu :D a zostala tylko paczka z babydreams fun&fit hyhy 66 szt plus 5szt bambusowych jeszcze mi zostalo.. :p czyli sramy i sikamy na potęge [emoji23]

reklama
No my dwojeczki tez juz od jakiegos czasu :D a zostala tylko paczka z babydreams fun&fit hyhy 66 szt plus 5szt bambusowych jeszcze mi zostalo.. [emoji14] czyli sramy i sikamy na potęge [emoji23]
Ja 1 zapasu miałam 5 paczek. A nawet nie liczę ile paczek 0 i 1 jeszcze dokupiłam [emoji23]na dobę jak miała te alergiczne kwaśne kupy które robiła często i po trochę to paczka cała dady 1 potrafiła mi pójść... Więc potem zrezygnowalam z pampersa bo za drogi biznes i przeszłam chwilowo ba dady bo paczka 10 zł. A nie 20.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry