Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zdrowia dla Was!U nas chorobowe. Od wczoraj mąż źle się czuje. Dziś starszy syn leży plackiem, ma gorączkę. Młodszy też coś mówi, że mu zimno i się położył no masakra. Mam tylko nadzieję, że nie zarażą Izy.
Zdrówka !U nas chorobowe. Od wczoraj mąż źle się czuje. Dziś starszy syn leży plackiem, ma gorączkę. Młodszy też coś mówi, że mu zimno i się położył no masakra. Mam tylko nadzieję, że nie zarażą Izy.
my niby 4 kg i zaczęłam 2 ale jednak kupa bokiem wylatuje więc wrócimy jeszcze na chwilę do 1To Michał miał 1.5 tygodnia temu 3500g i dalej 1 używamy[emoji23][emoji16]
Ja się właśnie tego obawiałam[emoji16] bo dla mnie dalej jest drobniutki[emoji16]my niby 4 kg i zaczęłam 2 ale jednak kupa bokiem wylatuje więc wrócimy jeszcze na chwilę do 1
To u nas nic nie wylatuje [emoji23]my niby 4 kg i zaczęłam 2 ale jednak kupa bokiem wylatuje więc wrócimy jeszcze na chwilę do 1
O kurczę, współczuję... ja miałam szpital w zeszłym tygodniu. Zdrówka!!U nas chorobowe. Od wczoraj mąż źle się czuje. Dziś starszy syn leży plackiem, ma gorączkę. Młodszy też coś mówi, że mu zimno i się położył no masakra. Mam tylko nadzieję, że nie zarażą Izy.
Moja już ponad 4 kg ale lecimy na 1 jeszcze.my niby 4 kg i zaczęłam 2 ale jednak kupa bokiem wylatuje więc wrócimy jeszcze na chwilę do 1