reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U nas chorobowe. Od wczoraj mąż źle się czuje. Dziś starszy syn leży plackiem, ma gorączkę. Młodszy też coś mówi, że mu zimno i się położył no masakra. Mam tylko nadzieję, że nie zarażą Izy.

Uuu nieciekawie. U nas w rodzinie też choroby i z małą nie wizytujemy już. Jutro chcemy się wybrać do innego miasta na zakupy z nią i do teściów ale teść też ostatnio coś chorował i nie jestem przekonana czy powinniśmy go odwiedzać.

reklama
Niektóre Wasze miesieczne dzieci nie dobily do 4kg a moj tygodniowy maluszek wazyl tyle przy wypisie :D uzywamy pampersow 1, bo 2 nieporeczne. Niby tyle wazy a wyglada normalnie, nie jest jakis upasiony. Dzisiaj pierwsza wizyta poloznej sie.odbyla. ze wzgledu na odchodzaca skorke musimy go.wykapac w nadmanganianie potasu. Pokazala mi pozycje spod pachy opierajac go sobie na poduszkach, bo niedlugo moge nie dac rady trzymac go na rekach. I ze wzgledu na obojczyk kazala ciasno opatulac tylko, ze on jest taki silny, ze i tak sie uwalnia. Potrafi podniesc sobie mojego ogromnego cyca i ustawiac do buzi :D

Niezły klopsik :) mojej Zosi też skóra schodziła płatami. Do kąpieli używamy emolium a skóra zeszła szybko po kremie tez emolium.

W tych autokarach to trzeba się pilnować. To ktoś sobie drugą wypłatę zafundował. Bo tam przecież wszyscy z pracy wracali i musieli wiedzieć że ma kasę przy sobie. Pomyślcie żeby wypłatę dostawał na konto bo tak to za każdym razem strach
Współczuję..
Dostają do ręki.. będzie woził inaczej. Załamani jesteśmy .. niby tylko pieniądze i zdrowie ważniejsze ale tak żal , bo za to już było tyle planów , już miało być tak pięknie ehh

reklama
Dziękuję dziewczyny za życzenia zdrowia, przyda się na razie tylko czują się osłabieni nie mają gorączki. Jedyny plus, że o 20.30 cała trójka już spała gdzie normalnie ciężko chłopaków zagonić do łóżka o 22.

Klaudia, jakaś masakra z tym co Was spotkało. Bestie nie ludzie. Człowiek ciężko charuje na obczyźnie A taka hiena jedna z drugą ukradnie....szkoda słów normalnie. Tak mi przykro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry