KatiNails
Fanka BB :)
Ja miałam przez ginekologa zalecane do max 4 dawek na dobę (co 6h najczęściej można brać) po 500mg na jedną dawkę. Maja wtedy miała 3 dni.Jedną tabletkę można czy lepiej pół ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam przez ginekologa zalecane do max 4 dawek na dobę (co 6h najczęściej można brać) po 500mg na jedną dawkę. Maja wtedy miała 3 dni.Jedną tabletkę można czy lepiej pół ?![]()
Dziwne , bo dzieci na piersi zazwyczaj nie mają problemu z załatwianiem się. A po urodzeniu nie było problemu ze smółką? Od początku ma takie problemy?Piję bardzo dużo i jem owoce[emoji4] niestety to nie pomaga.
My po 6 dniach. Pediatra mnie sama wygoniła , żeby korzystać z pogody tym bardziej, że mały był trochę żółty to kazała wręcz wyjść na dwór. Pierwszy raz byłam niecałą godz. Następnego dnia już ponad godzinę a kolejnego już dłużej i to kilka razy dziennie.Dziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
My też na piersi a Młody okropnie się pręży na kupę. Nie płacze ale go to ciśnie strasznie.Dziwne , bo dzieci na piersi zazwyczaj nie mają problemu z załatwianiem się. A po urodzeniu nie było problemu ze smółką? Od początku ma takie problemy?
Pewnie to zależy kiedy odciągasz czy próbujesz zaraz po karmieniu czy za godzinę czy za dwie, ile jesteś po porodzie itd. Ja myślę żeby nie sugerować się ile druga ściągnie. Jak masz nawał to ściągnij tylko troszkę do uczucia ulgi bo jak za dużo będziesz ściągać to pokarmu będzie za dużo w stosunku do tego co dziecko potrzebuje.Ile jednorazowo odciągacie mleka łącznie z obu piersi?
Mam te same kosmetyki ale u malego nie pomogloU nas krochmal pomagał przy córce a teraz te kosmetyki AA i love You baby po trzech razach już było super.
My też na piersi a Młody okropnie się pręży na kupę. Nie płacze ale go to ciśnie strasznie.
Ja na drugi dzien po wyjsciu ze szpitala. Tylko, ze maly mial 5dniDziewczyny po jakim czasie wychodziłyście na spacer z maluszkami?
Mi położna kazała po 2 tygodniach? A jutro ma być piękna pogoda, a mały 12 dni będzie jutro miał. Chciała bym skorzystać? Jakie są wasze doświadczenia?
Dzisiaj chyba z 2h siedzialam i odciagnelam 60mlIle jednorazowo odciągacie mleka łącznie z obu piersi?