reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Spojrzałam na YouTube i teraz znam powód zasysania smoczka do środka przy piciu. Tam są takie cypelki które muszą na siebie zachodzić. Oj ja niemądra :) ale czy to jest powód że sikało to zobaczę jeszcze z mlekiem bo z wodą nie sika.
Zobacz załącznik 894149
Sprawdź :D bo ja nie wiem [emoji23] ja mam dwie butelki te avent natural 60 ml. Z jednej leci że mała musi popracować. A z drugiej wcale. Nie wiem czy fabrycznie jakąś wada smoczka. Bo z tego drugiego smoczka mała ciągnie ciągnie i nic nie ubywa

reklama
No to ja nie wiem dziewczyny. Przechylcie butelki i lekko potrząśnijcie jakbyście temperaturę chciały sprawdzić na nadgarstku. Sika ciurkiem. Mam trzy smoki zerówki i wszystkie tak samo.
Leci po kropelce.
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 468
U mnie mama posiedziala tydzien i nie raz sie poklocilysmy, bo wiecznie jakieś zlote rady i w kolko o tym samym...dzisiaj miala pretensje ze malego nie wystroilismy na spacer tylko w pajacyku go wzielismy. Tak slodko spal, ze nie chcielismy go rozbudzac ale nie przetlumaczysz.

Ojej to my ciągle na spacerach w pajacach bo wygodniej dziecku :) po co stroić maluszka, jemu akurat wygoda bardziej w głowie niż piękno :D

Sprawdź :D bo ja nie wiem [emoji23] ja mam dwie butelki te avent natural 60 ml. Z jednej leci że mała musi popracować. A z drugiej wcale. Nie wiem czy fabrycznie jakąś wada smoczka. Bo z tego drugiego smoczka mała ciągnie ciągnie i nic nie ubywa

No tak ale wada w trzech smoczkach? Hmmm
Podejrzane mi coś ze u was nie leci ciurkiem. Nie wiem czy można film tu zamieścić ale bym wam pokazała najchętniej jak to wygląda

Dzisiaj po kąpieli na przewijak położyłam Leonardo na brzuszku i ten mały cwaniak sam przekręcił się na plecki. Chyba za wcześnie jeszcze na takie akrobacje. Moja mama była obok i sama widziała, bo tak by mi nie uwierzyła.
Mój mały też już z brzuszka na plecy daje radę ☺ tzn pewnie to przez przypadek mu się udaje ☺ jak wyprostuje jedną rączkę i przechyli mocniej głowę to głowa go przeważy i fik☺ we wtorek skończy 4 tyg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry