miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Probowalas z nakladkami karmic? Polozna mi doradzila sprobowac, bo maly sie wkurza i trzepie glowka na wszystkie strony jak zlapac nie moze. A taka nakladka prawie jak smoczek od butli![]()
Potwierdzam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Probowalas z nakladkami karmic? Polozna mi doradzila sprobowac, bo maly sie wkurza i trzepie glowka na wszystkie strony jak zlapac nie moze. A taka nakladka prawie jak smoczek od butli![]()
U mnie zależy jak sie ulozy chyba. Musisz sobie przytrzymywac te nakladki? Bo to mnie strasznie irytuje. Tylko czasem sie zdarza, ze ladnie sie przyklei i nie musze trzymacPotwierdzamdużo pomaga u nas, bo później już jak cycek „zużyty” i ona tez zmęczona to nie umie już złapać i musiałabym chyba non stop jej wtedy mm podawać, bo jest ciężka walka, ale nie poddajemy się. Raz dziennie jedynie dam jej te mm
Tak. Dwa dni było super a później nakładka ja zaczęła drażnić. No ale nic. Jeszcze będziemy próbować. Niech chociaż pobudza , żebym mogła ściągnąć troszkę od czasu do czasuProbowalas z nakladkami karmic? Polozna mi doradzila sprobowac, bo maly sie wkurza i trzepie glowka na wszystkie strony jak zlapac nie moze. A taka nakladka prawie jak smoczek od butli![]()
Slicznie ❤❤❤❤ zauwazylam ze dziewczynki trzymane przez ojcow maja zarabisty wyraz twarzy.. jakby mowily "tata jest moj"
Jakie duże porteczkiDawno Stasia tu nie bylopolozna stwierdzila, ze robi sie podobny do ojca Zobacz załącznik 894564
Dziekuje :* wiesz troche mnie to zaniepokoilo bo zawsze byly te kupki, a teraz,od wczoraj wieczora ,cisza..
U mnie zależy jak sie ulozy chyba. Musisz sobie przytrzymywac te nakladki? Bo to mnie strasznie irytuje. Tylko czasem sie zdarza, ze ladnie sie przyklei i nie musze trzymac
Naslin sobie boki albo zamocz w wodzie. Jest wtedy trochę lepiej ale mimo to trzeba przytrzymywaćU mnie zależy jak sie ulozy chyba. Musisz sobie przytrzymywac te nakladki? Bo to mnie strasznie irytuje. Tylko czasem sie zdarza, ze ladnie sie przyklei i nie musze trzymac
Pamietaj, ze najwazniejszy Twoj komfort psychiczny [emoji8] u mnie na szczescie w rodzinie maja takie podejscie, ze mleko modyfikowane to nic zlego i sami mnie namawiaja zebym dawala jesli nie daje rady karmic piersiaTak. Dwa dni było super a później nakładka ja zaczęła drażnić. No ale nic. Jeszcze będziemy próbować. Niech chociaż pobudza , żebym mogła ściągnąć troszkę od czasu do czasu