miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dziewczyny jak zaczęła sie w tum miejscu gdzie miała mała kłute w szpitalu szczepionkę i jest bąbel z ropką to co z tym zrobić? Raczej nie wyciskać ani nic? Psikac czymś czy zostawić aż samo pęknie i się osuszy??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę wam bo ja nadal mam nie zagojoną ranę a jestem 3 tyg ponad po porodzie.
My dziś właśnie po USG bioder. Wszystko ok i za dwa miesiące kontrola.
U nas mówili żeby nie ruszać. Nie pocierać, nie dotykać po kąpieli delikatnie ręcznikiem osuszać. Ponoć teraz są zalecenia żeby nic nie kombinować bo można zaszkodzić.Dziewczyny jak zaczęła sie w tum miejscu gdzie miała mała kłute w szpitalu szczepionkę i jest bąbel z ropką to co z tym zrobić? Raczej nie wyciskać ani nic? Psikac czymś czy zostawić aż samo pęknie i się osuszy??
A skąd jesteś, u nas dziś na Podlasiu chłodniej i wiaterek.Jak patrzę jak Wy te dzieci ubieracie to myślę , że ja w innym kraju mieszkam. U nas dzisiaj cieplutko i właśnie idziemy na spacer.
Zobacz załącznik 894863
Na serio już się przewraca z pleców na brzuch i odwrotnie? :O przecież to zwykle ok. 3 miesiąca życia dziecka się zaczyna. Jestem w szoku.
Jakiś sposób na szybsze od odbijanie ? Bo z moją to godze czasem można chodzić.
Może światło ją rozbudza? Bo ja to od początku usypiam małego po ciemku. I żadnego problemu nie ma. Czasem marudzi jak mu smoczek wypadnie. Ale ogólnie w nocy nie mam problemu. Z córką tak samo robiłam i też w nocy spała ładnie.Norma, u nas w nocy przebudziła się o 2:30 i do prawie 5 marudziła, karmiłam, przebierałam i tak w kółko i w końcu padła