KatiNails
Fanka BB :)
Na pewno nie pchłyTakie cieniutkie białawe z czarną końcówka? Bo jak tak to larwy pchełek podobno![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno nie pchłyTakie cieniutkie białawe z czarną końcówka? Bo jak tak to larwy pchełek podobno![]()
Na pewno nie pchłyraz ze kocica niewychodzaca a dwa tylko w szafce z mąką itp
![]()
Bo chore byłyCzemu na wyrywaniu zebow??
Muszee kupić wagęDziewczyny ,a ja sie wazylam i roznica z Michasią, a bez ,to 5 kg![]()
Ciekawe.. nie wiedzialam ze koty moga miec chore zeby :/ moze od karmy sie psuly? Bo zwierzeta, jedzac naturalnie, nie powinny miec chorych zebow..Bo chore były![]()
Od kamienia na zębach pewnie się zaczęło. Dlatego moja dostaje w kawałku surowe mięso. Podczas gryzienia ściera kamień. Bo mokre karmy nie ścierają. A sucha wbrew pozorom koleją zęby jak nam np chipsy.Ciekawe.. nie wiedzialam ze koty moga miec chore zeby :/ moze od karmy sie psuly? Bo zwierzeta, jedzac naturalnie, nie powinny miec chorych zebow..
Rozrusznik mączny@KatiNails mozliwe ze to larwy meszki.. skoro nie mola spozywczego..
Ja tych moli nie moge sie pozbyc.. mnoza mi sie na potege w kasetonach w kuchni i domu :/ wiec czesto sprawdzam i myje szafki..